Θρίλερ με αρπαγή 6χρονης στον Τύρναβο – Νέα υπόθεση «μικρής Μαρίας»

733539-tirnavos.jpg

04-10-2016 11:10

Το κοριτσάκι εντοπίστηκε χθες Δευτέρα (03/10) μετά από έρευνα σε οικισμό Ρομά τον Τύρναβο.

Την υπόθεση που συγκλόνισε τη χώρα πριν από τρία χρόνια, όταν η μικρή Μαρία, είχε βρεθεί σε οικισμό Ρομά στα Φάρσαλα, θυμίζει η ιστορία που ήρθε στο φως χθες στον Τύρναβο.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας εντόπισαν ένα κορίτσι ηλικίας 6 ετών, σε οικισμό Ρομά, να φιλοξενείται από ένα ανδρόγυνο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία», μετά από αστυνομική έρευνα προέκυψε πως το ανήλικο κορίτσι έχει απαχθεί πριν από μερικούς μήνες από τους βιολογικούς του γονείς.

Όμως η πράξη αυτή δεν έχει καταγγελθεί στην ΕΛ.ΑΣ., με αποτέλεσμα να μην είναι ακόμα γνωστά τα στοιχεία των βιολογικών γονιών του παιδιού.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας 42χρονος και η 41χρονη γυναίκα του, στο σπίτι των οποίων βρέθηκε το παιδί καθώς κι ένας 45χρονος, ο οποίο μόλις είδε τους αστυνομικούς τράπηκε σε φυγή αλλά συνελήφθη τελικά αργότερα μέσα στον οικισμό.

Ο 45χρονος είναι γνωστός στις αστυνομικές Αρχές καθώς εκκρεμούν σε βάρος του εντάλματα σύλληψης για διακίνηση ναρκωτικών.

Το παιδί έχει ήδη απομακρυνθεί από τον οικισμό και οδηγήθηκε σε νοσηλευτικό ίδρυμα προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις ενώ αναζητείται δομή για τη φιλοξενία του.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr