Ρένα Ρίγγα: «Το δραματικό μου έβγαλε κάτι σκούρο από μέσα μου»

451758-riga.medium.jpg

03-10-2016 15:00

Για τις τηλεοπτικές της επιτυχίες αλλά και για τη νέα σειρά «Τα πέντε κλειδιά», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ρένα Ρίγγα.

«Έχω γράψει και διασκευάσει πολλές σειρές, όπως τα «Ήρθε κι έδεσε», «Ευτυχισμένοι μαζί», «Άκρως οικογενειακό», «Μ+Μ», «Πίσω στο σπίτι» κ.ά., όμως τώρα γράφω στην Κύπρο το σενάριο για τη σειρά «Τα πέντε κλειδιά». Πρώτη φορά καθημερινό, πρώτη φορά δραματικό, πρώτη φορά βιβλίο, πρώτη φορά Κύπρος, πρώτη φορά συνεργασία με τον Κώστα Βαζάκα. Όλα τα καινούρια μου δίνουν ζωή, σαν να ανακαλύπτω ξανά τον κόσμο. Το καθημερινό έχει ασταμάτητο γράψιμο. Το έχω ξανακάνει αυτό, να γράφω συνέχεια, αλλά τόσο πολύ; Ποτέ. Το δραματικό μου έβγαλε κάτι σκούρο από μέσα μου, που θα ήταν εκεί αλλά δεν το είχα προσέξει! Μου αρέσει τρελά.

Το βιβλίο της Λένας Μαντά, μυστηριώδες και ανατρεπτικό, με κολυμπάει σε άλλα νερά. Η Κύπρος είναι ένας τόπος με αλλιώτικη ενέργεια. Η δουλειά είναι σκληρή, ίσως και δύσκολη. Γιατί κατεβήκαμε όλοι να κάνουμε σειρές εκεί; Για δύο λόγους. Γιατί σε αυτόν τον τόπο γίνονται σειρές και γιατί πληρώνεσαι γι’ αυτό που κάνεις, κάτι που έχει να συμβεί εδώ στην Ελλάδα μερικά χρόνια. Και είναι και ο Κώστας, που τον ήξερα βέβαια, αλλά δεν φανταζόμουν πόσο βαθιά ξέρει το σενάριο!

Ξέρει να λέει ιστορίες με πολλά κρυμμένα μυστικά και σε οδηγεί χωρίς να το κάνει θέμα. Για μένα, από τους καλύτερους συγγραφείς που έχουμε. Άρα… είμαι καλά! Ακόμα και όταν κάνω να σηκωθώ ολόκληρη μέρα από το γραφείο μου, είμαι καλά», λέει στο ΤηλέραμαΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...