Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είμαι εδώ για να στηρίξω την ομάδα του καναλιού»

451416-8258_tsimtsili_192016.jpg

30-09-2016 18:10

Το τώρα και όχι το αύριο ζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αναφερόμενη στο μέλλον του Alpha που δουλεύει, μιας και το κανάλι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τηλεοπτική άδεια, η παρουσιάστρια δηλώνει αποφασισμένη να στηρίξει κάθε προσπάθεια της επαγγελματικής οικογένειας στην οποία ανήκει.

Η εκπομπή σου κάνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι πιο ασφαλής για μια πιθανή μεταγραφή;

Δεν έχω κάνει τέτοιες σκέψεις γιατί όλη αυτή η διαδικασία μάς βρήκε στην αρχή της σεζόν. Εγώ πρόσφατα ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Alpha. Από τη στιγμή που το κανάλι μάς ζήτησε να συνεχίσουμε κανονικά, εγώ θα το κάνω. Είμαι εδώ για να στηρίξω την ομάδα του καναλιού. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τη συνεργασία μου με το κανάλι. Τώρα, αν και όταν αλλάξουν τα πράγματα, θα το σκεφτώ όταν χρειαστεί. Πάντα ζω το παρόν και το παρόν μου αυτή τη στιγμή είναι στον Alpha.

Γενικά δεν συνηθίζεις να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια;

Έχω μάθει να ζω και να στηρίζω το τώρα. Τώρα είμαι στον Alpha. Αν σε αυτή τη χώρα ξεφεύγαμε από το «εγώ» μας και σκεφτόμασταν το «εμείς», τότε όλα θα πήγαιναν καλύτερα. Αυτή τη στιγμή ο Alpha έχει 900 εργαζομένους. Τo ότι κάποιοι μπορούν να βρουν δουλειά την επόμενη ημέρα δεν θα πρέπει να το σκεφτόμαστε τη δεδομένη στιγμή. Θα πρέπει να σκεφτούμε το σύνολο και όλους εκείνους που από τη μια στιγμή στην άλλη θα βρεθούν στον δρόμο.

Πηγή: RealΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr