Υπόθεση Μπεν: Θρίλερ με τις έρευνες – Πού εστιάζουν τώρα οι ερευνητές

732441-mpen.jpg

30-09-2016 7:01

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση εξαφάνισης του μικρού Μπεν, μετά τα ευρήματα των αστυνομικών αρχών στην Κω κατά τη διάρκεια των ερευνών σε συγκεκριμένο χωράφι, που βρίσκεται δίπλα από το εξοχικό της οικογένειας, από όπου χάθηκαν τα ίχνη του το καλοκαίρι του 1991.

Σε ένα αρχαίο νεκροταφείο «έπεσαν» την Πέμπτη (29/09) οι Βρετανοί ερευνητές και θα πρέπει να πάρουν ξανά το «πράσινο» φως από τις αρμόδιες αρχές για να συνεχίσουν τις έρευνες. Οι τάφοι που περιλαμβάνει το αρχαίο νεκροταφείο, εκτιμάται ότι είναι ρωμαϊκοί και καλύπτουν χρονική περίοδο μεταξύ 1.500 και 2.000 ετών.

Σύμφωνα με τον Τζον Κάσινς, έχει ενημερωθεί η Αρχαιολογική Υπηρεσία, η οποία έχει δώσει εντολή να σταματήσουν οι έρευνες για τον Μπεν, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο σημείο που βρίσκονται οι αρχαίοι τάφοι.

Αλλάζει το πεδίο ερευνών

Μετά τους τάφους, οι ερευνητές θα εστιάσουν πια κατά την Πέμπτη ημέρα των ερευνών τους σε μια δεξαμενή αποβλήτων, προκειμένου να εντοπίσουν κάποια στοιχεία που μπορεί να λύσουν το μυστήριο της εξαφάνισης που βασανίζει την οικογένεια του παιδιού εδώ και 25 χρόνια.

Ήδη μέλη της ομάδας των Βρετανών αστυνομικών πραγματοποίησαν την πρώτη κατάβαση στη δεξαμενή με ειδικές στολές και αναπνευστικές συσκευές προκειμένου να συλλέξουν δείγματα τα οποία θα σταλούν για ανάλυση σε ειδικά εργαστήρια της Βρετανίας.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr