Απίστευτο περιστατικό στην Γλυφάδα! Μοντέλο δάγκωσε αστυνομικό!

448307-.jpg

09-09-2016 20:06

Απίστευτο! Μοντέλο επιτέθηκε, γρατζούνησε και… δάγκωσε αστυνομικούς που επιχείρησαν να τη συλλάβουν στην Γλυφάδα έπειτα από καυγά που είχε με τον σύντροφό της, γιο πασίγνωστης επιχειρηματία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, η πρώην εστεμμένη μέχρι πρότινος νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα εξάρτησης από τα ναρκωτικά.

Πριν από μία εβδομάδα η μελαχρινή κοπέλα, που πριν από μία πενταετία μεσουρανούσε στον χώρο της μόδας ήταν μαζί με τον εδώ και ενάμιση χρόνο σύντροφό της, ο οποίος είναι γνωστός κυρίως λόγω της επιχειρηματικής δραστηριότητας της μητέρας του.

Ξαφνικά άρχισαν να λογομαχούν και οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα. Ούρλιαζαν, αντάλλασσαν βαριές κουβέντες και ξεκίνησαν και τις χειρονομίες. Σπρωξιές, σκουντήματα, κλοτσιές… Ήταν τόση η ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι που γρήγορα οι περαστικοί ζήτησαν τη συνδρομή της Αστυνομίας.

Όταν εκείνοι έφτασαν στο σημείο, το μοντέλο επιτέθηκε εναντίον τους, βρίζοντας και χτυπώντας τους, με αποτέλεσμα τα όργανα της τάξης να προχωρήσουν σε βίαιη προσαγωγή. Όταν εκείνη αντιλήφθηκε ότι οι αστυνομικοί επιχειρούσαν να την οδηγήσουν στο περιπολικό και εν συνεχεία στο αστυνομικό τμήμα, κρεμάστηκε από πάνω τους, γρατσουνώντας και δαγκώνοντάς τους. Μάλιστα, επειδή τους έπιασε εξ απροόπτου, κατάφερε σημαντικά τραύματα στους αστυνομικούς, οι οποίοι έφτασαν λίγο αργότερα αιμόφυρτοι στο τμήμα.

Εκεί, το ζευγάρι παρέμεινε για κάποιες ώρες, ενώ σταδιακά και συνειδητοποιώντας το άσχημο μπλέξιμο που θα έχει με τον νόμο, το μοντέλο άρχισε να μετανοεί για τη στάση του και να ζητά συγγνώμη από τους αστυνομικούς.

Εκείνοι, βλέποντας ότι η κοπέλα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αποφάσισαν να μη δώσουν συνέχεια και ύστερα από κάποιες τυπικές διαδικασίες που ακολούθησαν συμφώνησαν να συγχωρήσουν το μοντέλο δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία. Τότε, την άφησαν να φύγει και έκπληκτοι παρακολούθησαν το ζευγάρι να φεύγει από το τμήμα χεράκι χεράκι!ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr