Αποκάλυψη – σοκ στη δίκη της Άννυ: Την τεμάχισαν ζωντανή με πριόνι – 23 κηλίδες αίματος σε όλο το σπίτι!

732166-anni.jpg

29-09-2016 13:05

Το σκηνικό που ειχε στηθεί στο υπόγειο σφαγείο της Μιχάηλ Βόδα προσπαθούν να περιγράψουν με τα στοιχεία που καταθέτουν οι ειδικοί επιστήμονες στη για τον αποτρόπαιο θάνατο της 4χρόνης Άννυ.

Με την κατάθεση του ειδικού επιστήμονα της ΕΛΑΣ, Στέφανου Λυμναίου αλλά και του Νίκου Καρακούκη, Προισταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι απάντησαν σε διευκρινιστικές ερωτήσεις, συνεχίζεται και σήμερα η δίκη.

Στο εδώλιο και σήμερα βρίσκονται οι τέσσερις κατηγορούμενοι στην υπόθεση. Ο πατέρας της μικρής, Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ (γνωστός ως Σάββας), η μητέρα Δημητρίνα Μπορίσοβα, ο Νασίφ Αχμέντοφ (γνωστός ως Νικολάι) και ένας φίλος της μητέρας ο οποίος κατηγορείται για ψευδορκία.

Ο κ. Λυμναίος ξεκαθάρισε στο Δικαστήριο πως από την εξέταση των ευρημάτων που πραγματογνώμονες της ΕΛΑΣ “σάρωσαν” με ειδικό μηχάνημα στο διαμέρισμα της Μιχάηλ Βόδα όπου βρήκε τραγικό θάνατο το 4χρόνο κορίτσι εντοπίζεται αίμα του μικρού κοριτσιού στο χώρο. Ανέφερε δε, ότι από την έκθεση των ειδικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ προκύπτει πως στο διαμέρισμα βρέθηκαν διάσπαρτες και μη, κηλίδες αίματος της 4χρόνης, στο σύνολο 23, τόσο στο χωλ όσο και στην είσοδο του διαμερίσματος και αυτό παρά την προσπάθεια να γίνει καθαρισμός του χώρου με ισχυρά καθαριστικά όπως η χλωρίνη .”Στην πλειονότητα εντοπίστηκε αίμα της Άννυ σε διάφορα σημεία του σπιτιού” ανέφερε ο μάρτυρας.

Υπήρχε τρίτο πρόσωπο;

Ο μάρτυρας αναφέρθηκε και σε κηλίδα που εντοπίστηκε στο σοβαντεπί, αριστερά του χωλ, όπου βρέθηκε γενετικό υλικό του 30χρόνου Βούλγαρου κατηγορουμένου, Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι), της μικρής Άννυ και ενός ακόμα αγνώστου προσώπου, που εμφανίζεται ήδη από του βούλευμα της υπόθεσης.

Ο κ. Λημναίος ανάφερε πως γενετικό υλικό αγνώστου εντοπίζεται στο διαμέρισμα στο σοβαντεπι, στο πάτωμα και στο πάπλωμα ωστόσο δεν μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια αν μιλάμε για το ίδιο-κοινό πρόσωπο.

Καρακούκης : Επέμεινε στον τεμαχισμό εν ζωή

Ο Προιστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Νίκος Καρακούκης επέμεινε στην προηγούμενη τοποθέτηση του ενώπιον του δικαστηρίου ότι η μικρή Άννυ τεμαχίστηκε μεν ζωή.” Πιστεύω ότι οι διάσπαρτες κηλίδες σε τρία σημεία έγιναν από εκτόξευση αίματος. Μακάρι να υπήρχε και σε νεκρό κυκλοφορία αίματος…Υπάρχει τοπική συνάφεια κηλίδων. Εμμένω σε αυτό που είπα…” τόνισε ο ιατροδικαστής.

Πρόεδρος : Μπορεί να βγει συμπέρασμα για τις συνθήκες που έγινε τεμαχισμός;

Μάρτυρας :Εγώ πιστεύω ότι έγινε εν ζωή

Πρόεδρος : Το πως; Μπορεί να έγινε με μαχαίρι;

Μάρτυρας : Ναι μπορεί

Πρόεδρος : Μπορεί να έγινε και με πριόνι;

Μάρτυρας : Ναι μπορεί και με πριόνι

Πρόεδρος : Μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα για το είδος του μαχαιριού;

Μάρτυρας : Όχι

Συνήγορος υπεράσπισης : Εσείς πως είστε βέβαιος κατά 95% ότι το παιδί τεμαχίστηκε εν ζωή;

Μάρτυρας : Είπα ότι όταν κάποιος είναι ζωντανός λόγω της πιέσης το αίμα εκτινάσσεται