Διαζύγιο Τζολί – Πιτ: Αυτή είναι η δεύτερη επίσημη ανακοίνωση του Μπραντ

bra_0

28-09-2016 15:59

Πρόκειται για την δεύτερη επίσημη δήλωση του ηθοποιού. Ο Brad Pitt αποτελεί τον αφηγητή του νέου ντοκιμαντέρ του Τέρενς Μάλικ «Voyage of Time», αλλά ακύρωσε την παρουσία του στην πρεμιέρα του, που θα γίνει την Τετάρτη το βράδυ, εξαιτίας των τελευταίων εξελίξεων του πολύκροτου διαζυγίου.

Ο 52χρονος ηθοποιός είναι στο στόχαστρο αρνητικών δημοσιευμάτων μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του και για αυτό τον λόγο προτίμησε να μην παρευρεθεί στην εκδήλωση γνωρίζοντας καλά ότι θα βρισκόταν μπροστά σε παροξυσμό από τα media.

Σε δηλώσεις του στο Access Hollywood ο ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι επέλεξε να επικεντρωθεί στην κατάσταση της οικογένειάς του:

«Προς το παρόν επικεντρώνομαι στην κατάσταση της οικογένειάς μου. Το Voyage of Time του Μάλικ είναι ένα απίστευτα όμορφο και μοναδικό φιλμ για παιδιά και οικογένειες που ερευνά το χρονικό της γέννησης του χρόνου. Είμαι ευγνώμων που είμαι μέρος ενός τόσο συναρπαστικού και εκπαιδευτικού έργου, αλλά σήμερα επικεντρώνομαι στην κατάσταση της οικογένειάς μου και δεν θέλω να αποσπάσω την προσοχή μακριά από την εξαιρετική αυτή ταινία, την οποία ενθαρρύνω όλους να δουν».