Τηλεοπτικές άδειες – Κουμουτσάκος: Ο διαγωνισμός σήμερα δέχτηκε το τελειωτικό χτύπημα

731190-koumoutsakos.jpg

26-09-2016 15:41

Τις τελευταίες εξελίξεις με τον αποκλεισμό Καλογρίτσα από των διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών σχολίασε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Ο διαγωνισμός σήμερα δέχτηκε τελειωτικό χτύπημα».

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση υπογραμμίζοντας πως η ΝΔ θα βάλει τέλος στη φαρσοκωμωδία που υποσκάπτει την ίδια την Δημοκρατία.

O εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ είπε συγκεκριμένα: «Ο διαγωνισμός, που ήδη έχει καταρρεύσει στα μάτια της κοινής γνώμης, σήμερα δέχτηκε τελειωτικό χτύπημα.

Είναι προφανές ότι η Επιτροπή δεν είχε ελέγξει κανένα πόθεν έσχες και έχει βαρύτατες ευθύνες γι’ αυτό.

Το αποδεικνύει η μη καταβολή του τιμήματος από τον δεύτερο οριστικό πλειοδότη, επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο τις επιφυλάξεις μας.

Για τη Νέα Δημοκρατία είναι αδιανόητο η Επιτροπή να προχωρήσει στον πέμπτο πλειοδότη, που μόνος του έχει παραδεχθεί δημόσια ότι συμμετείχε στο διαγωνισμό, όχι για να πάρει άδεια, αλλά για να ανεβάσει το τίμημα.

Υπάρχει ακόμη κάποιος που πιστεύει στο κύρος αυτού του διαγωνισμού, που έχει ήδη πληγεί με δυο εικονικές συμμετοχές;

Όλοι αναρωτιούνται. Το νέο έλεγχο πόθεν έσχες του κ. Σαββίδη θα τον διενεργήσει η ίδια Επιτροπή που, αποδεδειγμένα πλέον, δεν έκανε κανένα απολύτως έλεγχο πριν;

Εδώ που φτάσαμε, η Κυβέρνηση έχει μόνο μια επιλογή: Να βάλει τέλος σε αυτήν τη φαρσοκωμωδία που υποσκάπτει την ίδια τη Δημοκρατία.

Αν δεν το κάνουν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος, θα το κάνει η Νέα Δημοκρατία, αμέσως μόλις γίνει Κυβέρνηση».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...