Θρίλερ με τον θάνατο του Καραγιαννάκη – Ο Παντελίδης και τα στοιχεία

16

24-09-2016 16:33

Τι να πει κανείς. Βλέπεις αυτη την εικόνα και καταλαβαίνεις πώς δεν είμαστε τίποτε. Μια στιγμή είμαστε όλοι μας. Απο τη μια στιγμή στην άλλη τα πάντα μπορούν να χαθούν. Όσα με μόχθο έχεις προσπαθήσει για σένα και τους ανθρώπους που αγαπάς μπορεί να εξαφανιστούν. Όλα είναι τόσο μάταια. Γι αυτό και πρέπει να ζούμε έντονα τις στιγμές μας. Την ζωή μας.

Η βόμβα του θανάτου του Γιώργου σκόρπισε θλίψη τόσο σε μας αλλά κυρίως στους οικείους του. Δυστυχώς είχα το θλιβερό προνόμιο να γράψω πρώτος. Να μιλήσω με φίλους του, με συγγενείς του. Δυστυχώς η είδηση έφτασε στην οικογένεια μέσα απο το blog μου. Τι να πώ. Είναι η δουλειά μου.

Στο πλαίσιο αυτό θέλω να μοιραστώ μαζί σας και κάτι που έμαθα και μου έκανε εντύπωση. Κάτι που συνιστά θρίλερ. Ο τραγουδιστής ήταν νεκρός σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του απο την προηγούμενη μέρα. Ο ιδιοκτήτης του χώρου τον βρήκε παγωμένο μια μέρα μετά. Και μου κάνει εντύπωση πώς κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί του. Δεν τον έψαξε. Ήταν μόνος στο δωμάτιο ή υπήρχε και κάποιος άλλος;

Με δεδομένο ότι είχε κάποια προβλήματα με τα κιλά-είχε στο παρελθόν κάνει επέμβαση-δαχτυλίδι- και με δεδομένο πώς το τελευταίο διάστημα είχε πάρει βάρος… η ανακοπή καρδιάς φέρεται ώς λογική αιτία θανάτου.

Είναι όμως μόνο αυτό; Είναι σίγουρο ότι οι συγγενείς και οι φίλοι έχουν θορυβηθεί πολύ και όπως μαθαίνω αναμένεται να ψάξουν τα πάντα…

Πηγή: nassosblog