Αλήθειες με τη Ζήνα: Η αλλαγή στην εκπομπή της Κουτσελίνη και το trailer

450197-zina-koytselini-oficial-3.jpg

22-09-2016 12:48

Πρωταγωνιστές της ζωής, για ακόμη μία χρονιά, στο επίκεντρο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Θέματα επικαιρότητας, κοινωνικοί προβληματισμοί, ήρωες της διπλανής πόρτας, ανθρώπινες ιστορίες, που αξίζει να μοιραστούμε.

Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο, θα βρίσκεται η κάμερα της εκπομπής αναζητώντας την αλήθεια για να μοιραστείτε με τη Ζήνα Κουτσελίνη ό,τι σας αγγίζει και σας απασχολεί κάθε λεπτό.

Ένα ολοκαίνουργιο σκηνικό γεμάτο φως και θετικά μηνύματα, φιλοδοξεί να γίνει το δικό σας σπίτι και θα σας περιμένει καθημερινά στις 12 ακριβώς στο Star. Μια παρέα γεμάτη χαμόγελα και αισιοδοξία, που το μαύρο δεν είναι το δικό της χρώμα, ανοίγει την αγκαλιά της διεκδικώντας μια θέση στην καρδιά σας.

Η Ζήνα Κουτσελίνη για δεύτερη χρονιά υπόσχεται πως θα μιλήσει με ειλικρίνεια τη γλώσσα της αλήθειας γιατί πάντα υπάρχει ένας άλλος δρόμος να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες της ζωής.

Φέτος, η Ζήνα Κουτσελίνη με την ομάδα της θα βρίσκεται on air 12:00-14:30 (πέρυσι η εκπομπή προβαλλόταν 12:00-13:40). Στο trailer της εκπομπής πρωταγωνιστεί η Ζήνα Κουτσελίνη και στέλνει το δικό της μήνυμα.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr