ΣΥΡΙΖΑ για ΝΔ: Δεν χάνουν ευκαιρία να συνηγορούν υπέρ της ανομίας στο τηλεοπτικό τοπίο


20-09-2016 16:23

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και τον εκπρόσωπο Τύπου, Γιώργο Κουμουτσάκο, που με αφορμή τον ένα χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για «γενέθλια-μνημόσυνο», εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ΝΔ και ο κ. Κουμουτσάκος δεν χάνουν ευκαιρία να συνηγορούν υπέρ της ανομίας στο τηλεοπτικό τοπίο, ακόμα και σε άσχετες ανακοινώσεις τους», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στη ΝΔ.

«Δηλώσεις σαν αυτή είναι χρήσιμες, αφού υπενθυμίζουν διαρκώς στους πολίτες ποιος αγωνίζεται για το δημόσιο συμφέρον και τα συμφέροντα των πιο αδύναμων, και ποιος στηρίζει τους ισχυρούς. Ακόμα περιμένουμε, βέβαια, απαντήσεις για τον κ. Παπασταύρου, τον Κήρυκα, τη στήριξη του Δημάρχου Ωραιοκάστρου, τις δηλώσεις του κ. Αθανασίου, και για τόσα πολλά ακόμα, που έχουμε χάσει πια τον λογαριασμό.

Να είναι βέβαιοι ότι οι πολίτες προτιμούν μια ΝΔ στην αντιπολίτευση, ασχολούμενη με την διαδικτυακή αναζήτηση ανακοινώσεων του ΣΥΡΙΖΑ, παρά στην κυβέρνηση, να περικόπτει την χρηματοδότηση σε Υγεία, Παιδεία και Κοινωνικό Κράτος», καταλήγει η ανακοίνωσηΠΗΓΗ : Newsbomb.gr