ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση της Μαρίας Νέστορα: Δεν ήταν μόνη στο Λουτράκι, είχε…

maria-nestora-1

17-09-2016 19:55

Σε τι κατάσταση βρέθηκε η Μαρία Νέστορα στο Λουτράκι; Μυστήριο με την εξαφάνιση, αλλά και την εμφάνιση της.

Εντοπίστηκε η 27χρονη αγνοούμενη φοιτήτρια Μαρία Νέστορα 20 μέρες μετά την εξαφάνισή της.

Η Μαρία Νέστορα εντοπίστηκε μετά από πληροφορία που έδωσε στην αστυνομία υπάλληλος καθαριότητας ξενοδοχείου στο Λουτράκι.

Ωστόσο αυτό που έκανε εντύπωση ήταν οτι δεν ήταν μόνη της, αλλά είχε και συντροφιά, γύρω από την οποία υπάρχει μυστήριο.

Η Μαρία Νέστορα, η οποία έχει κερδίσει τίτλο σε καλλιστεία, είχε φύγει από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη στις 27 Αυγούστου σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έκτοτε το κινητό της ήταν κλειστό.

Η 27χρονη, είχε πάρει μέρος στα καλλιστεία GS ΗELLAS το 2014, όπου είχε κερδίσει τον τίτλο της 2ης Miss GS Hellas.

Η νεαρή πρόσεχε πάντα τον εαυτό της και οι γονείς της ανησύχησαν όταν είδαν ότι η κόρη τους είχε αρχίσει να παραμελεί την εμφάνισή της, φαινόταν φοβισμένη και κλεισμένη στον εαυτό της.

Οι γονείς της Μαρίας μαζί με τον 25χρονο αδελφό της ζουν μόνιμα στο Κίεβο της Ουκρανίας, τόπο καταγωγής της μητέρας τους, όπου αναζήτησαν εργασία λόγω της οικονομικής κρίσης.

Ωστόσο, η Μαρία Νέστορα ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 17 ετών και αφού κατάφερε να μπει στην ΑΣΟΕΕ, ζούσε μόνη της στην Ελλάδα έχοντας επαφή με την οικογένειά της. Κάθε έξι μήνες ένας από τους γονείς της ερχόταν στην Ελλάδα, για να δει τι κάνει. Τελευταία φορά είχε έρθει ο πατέρας της, ο οποίος επέστρεψε στην Ουκρανία στα μέσα Ιουλίου.

Ωστόσο, από τον Δεκαπενταύγουστο (ημέρα της γιορτής της κόρης του) εκείνη δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα που έκαναν για να της ευχηθούν και αυτό τους ανησύχησε.

Λίγες ημέρες αργότερα έφτασε εσπευσμένα στην Αθήνα η μητέρα της, όπου διαπίστωσε ότι η κόρη της δεν ήταν καλά ψυχολογικά και έμεινε κοντά της, για να τη στηρίξει.

Στις 27 Αυγούστου, γυρνώντας από το σούπερ μάρκετ, η Μαρία έλειπε από το σπίτι και δεν επέστρεψε ποτέ. Το ίδιο βράδυ κάλεσε τη μητέρα της στο κινητό της και της είπε ότι είναι καλά εκεί που βρίσκεται. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη της και ξεκίνησε το θρίλερ για την οικογένειά της.

Οι γονείς της Μαρίας Νέστορα, στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν τι είχε συμβεί στην κόρη τους, θεωρούσαν ότι η εξαφάνιση του παιδιού τους συνδεόταν με χάκερ που την παρακολουθούσαν και την απειλούσαν στο facebook ενώ το μυστήριο εντάθηκε όταν γείτονας κατέθεσε ότι είχε δει έναν μυστηριώδη άνδρα να την παρακολουθεί.

Τελικά, η ιστορία είχε αίσιο τέλος αφού η Μαρία βρέθηκε να κάνει διακοπές σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι. Το περίεργο στη όλη υπόθεση όμως είναι ότι η 27χρονη είχε στην κατοχή της ποσό της τάξης των 28.000 δολαρίων και δεν ήταν μόνη της.

Το γεγονός αυτό έχει διαρρεύσει και στα ΜΜΕ, καθώς ο Ελευθερος Τύπος σε άρθρο του υποστηρίζει οτι η Μαρία Νέστορα βρέθηκε έχοντας «συντροφιά κάποιον». Πολλά ακούγονται και η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα, από την οποία σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Πηγή: fimes.gr


loading...