Η ασυνήθιστα ατημέλητη εμφάνιση της Φαίης Σκορδά

447967-skorda-glyfada.jpg

07-09-2016 11:27

Για τα καλά στην καθημερινότητα της Αθήνας έχει επιστρέψει η Φαίη Σκορδά αφού η πρώτη σεζόν χωρίς στον Γιώργο Λιάγκα τηλεοπτικά δίπλα της ξεκινάει σε λίγο καιρό και σίγουρα αυτή η αλλαγή ένα κάποιο άγχος της προκαλεί.

Φαίνεται όμως ότι στιλιστικά παραμένει σε mood παραλίας και διακοπών αφού ο φωτογραφικός φακός του Gossip-tv.gr την πέτυχε την Δευτέρα στη Γλυφάδα στην πιο ατημέλητη εμφάνιση που την έχουμε δει. Και μπορεί να ήταν ελαφρά βαμμένη αλλά δεν ήταν η Φαίη που ξέρουμε. Θες ότι το φόρεμα δεν την κολακεύει ιδιαίτερα –μάλλον το αντίθετο- θες ότι αυτό το καλοκαίρι μάλλον δεν έλιωσε στην ηλιοθεραπεία και δεν μαύρισε και τόσο πολύ, η συνήθως εντυπωσιακή Φαίη δεν θύμιζε και πολύ την απαστράπτουσα εικόνα των συνηθισμένων εμφανίσεών της, ακόμα και των casual.

Εντάξει, θα πει κανείς, τι περιμένετε; Να είναι πάντα στην τρίχα; Όχι βέβαια, αλλά σίγουρα, επειδή έχει γούστο και το έχει δείξει, περιμέναμε κάτι καλύτερο. Και αυτό το φουστάνι να μείνει εκεί που πρέπει. Στην τσάντα για την παραλία.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr

loading...