Γιατί ο Τσίπρας θα πάει σε πρόωρες εκλογές μέσα στο 2017;

727033-2588630.jpg

12-09-2016 6:21

Τα χρήματα του κράτους τελειώνουν, οι υποσχέσεις του Τσίπρα ανεφάρμοστες και το μέτωπο με τη διαπλοκή ανεξέλεγκτο – Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. περπατάει αγκομαχώντας μέχρι την άνοιξη του 2017 – Ποιοι παράγοντες θα καθορίσουν τις πολιτικές εξελίξεις τους επόμενους μήνες

Του Κώστα Τσιτούνα – Δημοσιογράφου

Όπου κι αν βρεθείς, όπου κι αν σταθείς, το ερώτημα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία είναι ένα: «Πότε θα γίνουν εκλογές;», χωρίς βεβαίως κάτι τέτοιο να σημαίνει ότι η πλειονότητα του λαού επιθυμεί πρόωρες εκλογές.

Όλοι όμως έχουν την αίσθηση ότι τα… νούμερα δε βγαίνουν, όπως και οι συνεχείς υποσχέσεις του Αλέξη Τσίπρα οι οποίες κινούνται τα όρια της επιστημονικής φαντασίας.

Από τη φετινή παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ γίνεται πλέον σαφές ότι το σενάριο των πρόωρων εκλογών εντός του 2017 είναι το επικρατέστερο, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις του ίδιου του πρωθυπουργού.

Και τούτο διότι ο κ. Τσίπρας ξεπέρασε ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό σε επίπεδο ψεύτικων δεσμεύσεων και εξαγγελιών.

Την ώρα που η χώρα εξακολουθεί να βουλιάζει στο σπιράλ της ύφεσης για 6 χρονιά, την ώρα που ο κ. Κατρούγκαλος πετσοκόβει μισθούς και συντάξεις, ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε αυξήσεις μισθών, πάγωμα οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία, προσλήψεις και περισσότερες κάρτες σίτισης για τους φτωχούς.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr