Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ: Κυνηγοί καστανάδων και… ιπποκόμοι εφοπλιστών!

726365-maketa-kentriki.jpg

09-09-2016 10:55

Ξεχειλίζει η οργή του κόσμου για την κατάντια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. που αντί να απονέμει φορολογική δικαιοσύνη, εξακολουθεί να τσακίζει τον ιστό της ελληνικής κοινωνίας ζητώντας χρήματα που δεν υπάρχουν από μισθωτούς και συνταξιούχους, αφήνοντας στο απυρόβλητο το μεγάλο κεφάλαιο και το εφοπλιστικό λόμπι

Το «τσουνάμι» των φόρων έρχεται να πλήξει από το φθινόπωρο και για τουλάχιστον πέντε μήνες το σύνολο των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν ένα ποσό που φτάνει συνολικά τα 23,296 δισ. ευρώ, τη στιγμή που η φοροδοτική τους ικανότητα βρίσκεται στο «ναδίρ».

Ο φτωχός ελληνικός λαός πρέπει να πληρώνει 4 δισεκατομμύρια ευρώ κάθε μήνα μέχρι το τέλος του έτους σε άμεσους φόρους.

Τόσο είναι το… κουστουμάκι που μας έχουν ράψει το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου και οι δανειστές, για να «βγουν» τα νούμερα και να μην ενεργοποιηθεί ο αυτόματος κόφτης μισθών και συντάξεων.

Μέσα σε αυτό το φαύλο κύκλο της ύφεσης ο κ. Τσίπρας και η παρέα του αντί να αναζητήσουν τα χρήματα εκεί που υπάρχουν και να προχωρήσουν σε μια γενναία αναδιανομή του πλούτου και σε δίκαιη ανάπτυξη, συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού κυνηγώντας μισθωτούς, συνταξιούχους, μικρομεσαίους επιχειρηματίες και επιτηδευματίες. 

Καθημερινά δεσμεύουν περιουσίες και λογαριασμούς μισθοδοσίας εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, τρομοκρατούν τους μεροκαματιάρηδες με ειδοποιητήρια κατασχέσεων, βάζουν λουκέτο σε μικρομάγαζα για χρέη μερικών εκατοντάδων ευρώ, ενώ παράλληλα παρέχουν κάλυψη και φορολογική ασυλία στα εφοπλιστικά κεφάλαια που έτσι κι αλλιώς έχουν μεταφέρει τις έδρες τους και τα κέρδη τους σε φορολογικούς παραδείσους, στο City και στη Νέα Υόρκη. 

Ξεπερνώντας κάθε όριο παραλογισμού, το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου προτιμά να λαμβάνει ετησίως το ευτελές ποσό των 45 εκατομμύριων ευρώ από την οικειοθελή φορολόγηση των εφοπλιστών, των οποίων τα καθαρά κέρδη ξεπερνούν – κατ’ έτος τα 12 δισεκατομμύρια!

FOROLOGIA EFOPLISTON

Μιλάμε για την επιτομή της κοροϊδίας.

 Ο «αριστερός» Αλέξης Τσίπρας και ο «πατριώτης» Πάνος Καμμένος ψάχνουν 24 δισεκατομμύρια μέχρι το τέλος του 2016 και από τους εφοπλιστές παίρνουν 45 εκατομμύρια όλο το χρόνο!

Και αυτοί οι άνθρωποι μας μιλούν καθημερινώς για δίκαιο φορολογικό σύστημα.

Το κακό για τους «σοσιαλιστές της συμφοράς» είναι ότι τους έχουν πάρει χαμπάρι άπαντες. Και οι μέσα και οι έξω.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιουργούνται «κινήματα οργής», όπως αυτά που «έστηναν» στο παρελθόν οι ίδιοι οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος που ζητούσαν από το λαό να μην πληρώνει το ρεύμα, να μην πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ, να μην πληρώνει τα χαράτσια της εφορίας, να μην πληρώνει τα διόδια.

Το περίφημο κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» που… εξαφανίστηκε μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την εξουσία. 

kinima den

Που εξαφανίστηκε όλη αυτή η ψεύτικη προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού που περιφερόταν στα κανάλια προτρέποντας τους πολίτες να μην πληρώνουν φόρους;

νερο 3 eu

 Που κρύβονται όλοι αυτοί οι ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ που γέμιζαν τις πλατείες με μούτζες και φωτογραφιζόντουσαν με καμάρι; ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...