Η απίστευτη αντίδραση του Αντώνη Ρέμου και η σπόντα για τον Ρουβά όταν του όρμηξε θαυμάστρια σε συναυλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

antid_607_364_577_324

08-09-2016 20:04

Απίστευτο κλίμα στην συναυλία που έγινε χθες στην Κύπρο με τους Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδή και το συγκρότημα Μέλισσες. Ένα περιστατικό με μια φανατική θαυμάστρια του Αντώνη Ρέμου έκλεψε την παράσταση, ενώ ο δημοφιλής τραγουδιστής βρήκε ευκαιρία να το ρίξει στην πλάκα.

Κατά την χθεσινή φαντασμαγορική συναυλία στο στάδιο ΓΣΠ στην Λευκωσία, μια νεαρή θαυμάστρια του Αντώνη Ρέμου βρήκε τον τρόπο να παρακάμψει τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας πηδώντας ξαφνικά πάνω στη σκηνή και αγκαλιάζοντας συγκινημένη και με απίστευτο πάθος τον αγαπημένο της τραγουδιστή.

Αν και αρχικά προκλήθηκε πανικός, κυρίως μεταξύ των διοργανωτών της συναυλίας και του προσωπικού ασφαλείας, εντούτοις ο τραγουδιστής χωρίς να το σκεφτεί ανταπέδωσε την αγκαλιά, λέγοντας παράλληλα στον floor manager να αφήσει το κορίτσι να παραμείνει επί σκηνής, με τους δύο τους να συνεχίζουν σφιχταγγαλιασμένοι να τραγουδούν μαζί πλέον το ερωτικό του κομμάτι «Δεν τελειώσαμε».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε με περίσσιο χιούμορ που ούτως ή άλλως τον διακρίνει, από το μικρόφωνο «Ασ’ τη να μείνει, την κουμαντάρω. Έτσι, για να ζηλέψει λίγο ο Σάκης».

Δείτε το βίντεο:


loading...