Επικοινωνία Τσίπρα – Μέρκελ ενόψει της Συνόδου στην Μπρατισλάβα

725998-tsipras-merkel-3.jpg

07-09-2016 19:36

Τηλεφωνική επικοινωνία θα έχουν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, ενόψει της άτυπης Συνόδου Κορυφής των 27 στη Μπρατισλάβα, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο της κινητικότητας που υπάρχει από διάφορες πλευρές σε επίπεδο προετοιμασίας ενόψει της άτυπης συνόδου (όπως οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του Ντόναλντ Τουσκ με όλους τους ηγέτες, η σύνοδος των Μεσογειακών Χωρών της ΕΕ που συγκαλεί στην Αθήνα ο Έλληνας πρωθυπουργός) η γερμανίδα Καγκελάριος προσκαλεί ανά ομάδες ηγέτες κρατών-μελών να επισκεφθούν το Βερολίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, σε αυτό το πλαίσιο απευθύνθηκε πρόσκληση από την πλευρά της Καγκελαρίας και προς τον Αλέξη Τσίπρα να επισκεφθεί τη γερμανική πρωτεύουσα την ερχόμενη Κυριακή, κάτι που όμως δεν θα ήταν εφικτό, όπως ενημέρωσε την Καγκελαρία η πλευρά του πρωθυπουργού, λόγω των υποχρεώσεών του την ίδια ημέρα στη Θεσσαλονίκη, για τα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Κατόπιν αυτών προκρίθηκε να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ τους πριν από τη σύνοδο της Μπρατισλάβας.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...