Γεροβασίλη: Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει άλλο καταφύγιο πέρα από την ασύστολη κινδυνολογία

725604-gerovasili4.jpg

06-09-2016 14:40

Απάντηση στην επίθεση που είχε εξαπολύσει νωρίτερα εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε αργά το μεσημέρι της Τρίτης (06/09/2016) η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, κατηγορώντας τον ότι «αναζητά διαρκώς ευκαιρία να τρομοκρατήσει την κοινή γνώμη».

«Μπροστά στο πολιτικό αδιέξοδο και την χρεοκοπία της πολιτικής του, ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει άλλο καταφύγιο πέρα από την ασύστολη κινδυνολογία. Αναζητά διαρκώς ευκαιρία να τρομοκρατήσει την κοινή γνώμη, ανακαλύπτοντας “μπαμπούλες” που υπάρχουν μόνο στους μύχιους πόθους του. Το ίδιο έκανε στην πρώτη διαπραγμάτευση, το ίδιο κάνει και τώρα», σημείωσε η κ. Γεροβασίλη.

«Δυστυχώς γι αυτόν, η διαπραγμάτευση προχωρά κανονικά και οι πολίτες αρνούνται να τον πάρουν στα σοβαρά. Γι αυτό, τον καλούμε να αναζητήσει άλλον τρόπο, προκειμένου να βγάλει το κόμμα του από το βαθύ πολιτικό τέλμα στο οποίο είναι εγκλωβισμένο», πρόσθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Και κατέληξε: «Όσο για τις “προειδοποιήσεις του”, ας τις στρέψει καλύτερα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ κ. Γεωργιάδη, που περιφέρεται από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο, υβρίζοντας με γλώσσα πεζοδρομίου και απειλώντας με αντίποινα δημοσιογράφους, των οποίων η άποψη δεν του είναι αρεστή. Δυστυχώς, αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr