Καμμένος: Ο υπουργός που παραιτείται κάθε δύο μήνες

725445-2362364.jpg

06-09-2016 6:39

Μπορεί να βρίσκεται μόλις ένα χρόνο στην εξουσία, ωστόσο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει καταφέρει να απειλήσει με παραίτηση έξι (!) φορές.

Ο… ιδεολογικά συγχυσμένος κ. Καμμένος, ξέχασε τις «κόκκινες» γραμμές που έθετε προεκλογικά και τις μετέτρεψε σε διακεκομμένες και μάλιστα ροζ… για να είναι και πιο κοντά στα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρώτη απειλή για παραίτηση, όταν ήρθε στη Βουλή το τρίτο Μνημόνιο. Ποιος δεν θυμάται τον αρχηγό των ΑΝΕΛ να φωνάζει στα τηλεοπτικά παράθυρα ότι ούτε νεκρός δεν πρόκειται να ψηφίσει μνημόνιο; Η καρέκλα όμως είναι τόσο γλυκιά που ο «πατριώτης» Πάνος άρχισε τα… γελάκια με τη Μέρκελ και ψήφισε με τα δυο χέρια το τρίτο και επαχθέστερο Μνημόνιο.

Δείτε το βίντεο: 

Δεύτερη απειλή για παραίτηση, όταν ήρθε προς ψήφιση στη Βουλή η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά. Αρχικά έλεγε πως δεν πρόκειται να ψηφίσει και πως αποτελεί προεκλογική του δέσμευση να μην επιτρέψει κάτι τέτοιο. Στην κρίσιμη ψηφοφορία, όμως, τι ψήφισε; «Ναι σε όλααα»! Τι κι αν μετά δήλωσε πως η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι αντισυνταγματική και εγκληματική απόφαση; Σημασία έχει πως για μια ακόμα φορά αποδείχθηκε αφερέγγυος, προδίδοντας τους κατοίκους των νησιών.

Δείτε τα βίντεο:

Τρίτη απειλή για παραίτηση, όταν ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μουζάλας αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία». Ο «πατριώτης» κ. Καμμένος δεν μπορούσε να το συγχωρέσει και ζητούσε το κεφάλι του Μουζάλα απειλώντας πως αν δεν παυθεί από τα καθήκοντά του, τότες θα παραιτηθεί ο ίδιος. Φυσικά ήταν ακόμα ένα επικοινωνιακό τρικ για να θυμίσει στο λαό πως δεν ξεχνά τα εθνικά θέματα. Μια βδομάδα μετά όμως και από το βήμα της Βουλής χαρακτήριζε τη δήλωση Μουζάλα «γλωσσικό ολίσθημα», προκαλώντας φυσικά γέλια και γιουχαΐσματα στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Δείτε το βίντεο:ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...