Εξελίξεις ΒΟΜΒΑ στον ΑΝΤ1: Παραιτείται της άδειας; Ποιος επιλαχών χαμογελά

Ant1-adeia

03-09-2016 15:50

Τι συμβαίνει στο κανάλι του ΑΝΤ1, που εξασφάλισε την τρίτη τηλεοπτική άδεια έναντι της μεγαλύτερης προσφοράς;

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στο κανάλι του ΑΝΤ1 από την εμφάνιση του Μίνωα Κυριακού (που είναι γνωστό ότι έχει σοβαρά προβλήματα υγείας).

Ο Πρόεδρος του ΑΝΤ1 συγκάλεσε σε έκτακτη σύσκεψη, ενώ παράλληλα άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες περί αποχώρησής από την άδεια γενικού περιεχομένου και διεκδίκηση αργότερα θεματικής, όπως αναφέρει το tromaktiko.

H αλήθεια είναι πως μετά την αποχώρηση του Θοδωρή Κυριακού από τη δημοπρασία -τη θέση του πήρε ο Στρατής Λιαρέλης- οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 ήταν ιδιαιτέρως αγχωμένοι για την έκβαση της διαδικασίας.

Το ποσό που «πόνταρε» ο ΑΝΤ1 ήταν 75,9 εκατομμύρια ευρώ και ήταν το μεγαλύτερο που ακούστηκε κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας για τις άδειες.

Αυτή η εξέλιξη δεν φάνηκε να άρεσε ιδιαίτερα στον Μίνωα Κυριακού, καθώς -όπως αναφέρει το δημοσίευμα- δεν είχε συμφωνηθεί να ακουστεί τόσο μεγάλο ποσό από τον όμιλο ΑΝΤ1.

Αποχωρεί και ο Λιαρέλης;

Όπως αναφέρει το tromaktiko, το βαρύ τίμημα το φορτώνουν στον Λιαρέλη, τον οποίο και κατηγορούν για λανθασμένους χειρισμούς.

Μετά την αποχώρηση του Θοδωρή Κυριακού, την πρώτη κιόλας μέρα της διαδικασίας, ο Λιαρέλης ήταν αυτός που χειρίστηκε μόνος του την υπόθεση της διεκδίκησης.

Και δεν είναι απίθανο κάτω από την πίεση που του ασκείται να υποβάλει την παραίτηση του.

Πάντως, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης -ως επιλαχών- φαίνεται πως «σκάει» τα πρώτα χαμόγελα, καθώς κάτι τέτοιο τον βάζει ξανά στο παιχνίδι.

 


loading...