ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ : Αυτός είναι ο μεγαλοεπιχειρηματίας-κρυφός συνέταιρος του Καλογρίτσα!

kalogritsas-kanaliapokleistiko

03-09-2016 15:45

Το ότι ο κ. Καλογρίτσας εξασφάλισε τηλεοπτική άδεια και μάλιστα προσφέροντας πάνω από 50 εκ. ευρώ, μάλλον ήταν η είδηση που προξένησε τη μεγαλύτερη απορία όλων!

Και το πρώτο ερώτημα όλων ήταν… “Μα που βρήκε τα 50 εκατομμύρια ο Καλογρίτσας;”.

Μάλιστα, λίγες μέρες πριν τη δημοπρασία, ο κουμπάρος του κ. Καλογρίτσα και Υπουργός Πάνος σκαμμένος έκανε σοβαρές καταγγελίες για την επιχειρηματική δράση του νέου καναλάρχη… Χωρίς βέβαια να ασχοληθεί κανείς σοβαρά με αυτές (πχ η Δικαιοσύνη).

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Σήμερα σας αποκαλύπτουμε το παρασκήνιο και τη συνεργασία που εξασφάλισε στον κ. Καλογρίτσα και κατ’ επέκταση στον ΣΥΡΙΖΑ μια άδεια!

Ο “αφανής” ήρωας που στηρίζει το εγχείρημα του κ. Καλογρίτσα είναι ο κ. Μπόμπολας, όπως φημολογείται στους επιχειρηματικούς κύκλους.

Ο κ. Μπόμπολας που έχει αλλάξει γραμμή στο Έθνος εδώ και αρκετό καιρό, δεν εμφανίζεται πουθενά, αλλά σύμφωνα με τα πηγαδάκια των μίντια, μέσω του συνέταιρού του στο STOIXIMAN.GR κ. Μάρη!

Άρα, μιλάμε για ένα κανάλι 3 ανδρών, εκ των οποίων οι δυο θα έχουν εμφανή ρόλο, του ιδιοκτήτη ο κ. Καλογρίτσας και του Προέδρου του ΔΣ ή του Δ. Συμβούλου ίσως ο κ. Μάρης, ενώ αφανής ήρωας θα παραμείνει ο κ. Μπόμπολας!

Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ

Η γραμμή είναι αντιληπτό ότι θα κινείται προς τα αριστερά.

Η στήριξη ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εμφανής, με έμφαση στη στήριξη συγκεκριμένων πρωτοκλασάτων υπουργών που στήριξαν το εγχείρημα Καλογρίτσα.

ΥΓ: Το παραπάνω σενάριο κυκλοφορεί εδώ και μέρες στην “πιάτσα”, ο χρόνος θα δείξει εάν ισχύει, πάντως φαίνεται να έχει μια λογική!