Συγκλονίζει το μήνυμα παρουσιάστριας του Star: «Αγαπημένο star, δεύτερο σπίτι μου. Λιμάνι μου…»

447534-3daa9c4e60564f4eee076388e9cd5420_xl.jpg.pagespeed.ce_.ycepikgok3-1.jpg

03-09-2016 13:37

Ένα από τα πιο συγκινητικά μηνύματα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις τηλεοπτικές άδειες και τον «αποκλεισμό» του star από την όλη διαδικασία…

Η παρουσιάστρια του καναλιού ανέβασε ένα μήνυμα που αποτυπώνει τις θυσίες όλων εκείνων των ανθρώπων που όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουν σε αυτό.

Ο λόγος για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου η οποία έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Αγαπημένο star, δεύτερο σπίτι μου. Λιμάνι μου στα δύσκολα. Σου χάρισα τη νιότη μου, τη δίψα μου, την αγαπη μου, ξενύχτησα για σενα, άφησα την κόρη μου σε άλλα χέρια για να ‘μαι κοντά σου, αρρώστησα, έκλεισε η φωνή μου εκατό φορές, όμως κάθε φορά που έμπαινα στο στούντιο ‘η κρατούσα το μικρόφωνο τα ξεχνούσα όλα. Γιατί ήσουν η μεγάλη μου αγάπη. Ένα υγιές κανάλι με σταθερή και ακέραιη εργοδοσία. Γι αυτό και τώρα σε αγαπάω πιο πολύ γιατί όταν σε σκέφτομαι δάκρυα στάζουν από τα μάτια μου… γιατί είναι χαρά μου που ζω μαζί σου και θέλω όπως όλοι που σε αγαπάμε να συνεχίσουμε…κι αν κάποιοι χαίρονται,μην τους ακούς…ου γαρ οιδασι τι ποιουσι!»

 

ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr

loading...