«Κόβεται» εξαιτίας της Ελένης Μενεγάκη

eleni1-682x384

01-09-2016 13:57

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το «όταν μία πόρτα ανοίγει, μία άλλη κλείνει…»

Την καινούργια σεζόν (και αν και εφόσον βεβαίως, βεβαίως, ο ALPHA λάβει μία από τις τέσσερις άδειες και συνεχίσει να εκπέμπει παρά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για «μαύρο» στους υπόλοιπους σταθμούς), τότε στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη θα…

… είναι και η Κωνσταντίνα Κομμάτα που έχει γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά «Συμμαθητές», υποδυόμενη την «Αλίνα», την κόρη του αστυνόμου Αντώνη Αντωνίου (Κώστας Κόκλας).

Βέβαια πριν από την εμφάνισή της στη σειρά του ΑΝΤ1 ήταν στην εκπομπή «Όλα καλά» της Ιωάννας Λίλη στο «TV Μακεδονία» αλλά και παλαιότερα στην εκπομπή «Freefall» του «TV100» με τον Κώστα Μάντζιο. Την καινούργια σεζόν λοιπόν θα είναι στην παρέα της «Ελένης» αλλά δεν θα είναι στους «Συμμαθητές». Λόγω της καθημερινής παρουσίας της στην εκπομπή του ALPHA δεν θα μπορεί να είναι στα γυρίσματα και έτσι θα «κοπεί» από τη σειρά για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με τα γυρίσματα. Η νεαρή ηθοποιός και παρουσιάστρια συζήτησε με τα στελέχη του ΑΝΤ1 και έλαβαν την απόφαση του «κοψίματος» αφού δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα των γυρισμάτων. Ο Γιώργος Φειδάς λοιπόν που γράφει το σενάριο «εξαφανίζει» την ηρωίδα από την ιστορία αλλά αυτό δεν θα γίνει στα πρώτα επεισόδια που θα προβληθούν καθώς έχουν γυριστεί από το καλοκαίρι.

Έτσι λοιπόν ο ΑΝΤ1 αποχαιρετά την «Αλίνα» και ο ALPHA θα υποδεχτεί την Κωνσταντίνα που δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι έκανε σωστή επιλογή…!

newsit