Θρίλερ με τα «χρυσά» συμβόλαια δύο τηλεστάρ. Με αγωνία περιμένουν τις τηλεοπτικές άδειες

kameres

31-08-2016 18:59

Οι φήμες και οι πληροφορίες είναι οργιώδεις.

Λέγεται πως μέχρι το ξημέρωμα είχαν κλειδώσει οι δύο εκ των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών μιας και η αδειοδότηση εξελισσόταν με ταχύτερους ρυθμούς από αυτούς που αρχικά είχαν υπολογιστεί.

Το θρίλερ σε λίγες ώρες φεύγει από τα χέρια των καναλαρχών και πηγαίνει στις καρδιές των τηλεστάρ.

Δύο από τα πλέον «βαριά συμβόλαια» της ελληνικής τηλεόρασης – το ένα μάλιστα ανανεώθηκε σύντομα – ζουν στιγμές έντονης ανησυχίας. Και αυτό γιατί αν επιβεβαιωθούν έγκυρες πληροφορίες της μιντιακής πιάτσας ένα κανάλι πρόκειται να αλλάξει χέρια μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Προσέξτε την σημαντική διαφορά: Όχι η εταιρία στην οποία ανήκει το κανάλι αλλά τα περιουσιακά στοιχεία του καναλιού (σήμα, εγκαταστάσεις, σειρές και εκπομπές που έχουν παραγγελθεί κτλ).

Οι τηλεαστέρες του ωστόσο έχουν υπογεγραμμένα συμβόλαια με την εταιρία που ανήκει τώρα το κανάλι και όχι στην εταιρία που θα ανήκει στη συνέχεια. ΑΝ λοιπόν λέμε οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν και το κανάλι περάσει στα χέρια νέας εταιρίας που είναι φαβορί για μια από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες – αλλάζουν όλα. Και μπορεί στο παρελθόν γερμανικό καψώνι που έγινε σε κορυφαία παρουσιάστρια να μην εφαρμόστηκε τελικά στην πράξη ωστόσο τώρα είναι πολύ πιθανό το συμβόλαιό της (κατ’ επέκταση και οι παχυλές αμοιβές της) να παιχτούν στην ρώσικη ρουλέτα…

nassosblog