Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Δεν νομίζω ότι η εμφάνιση έχει και τόσο μεγάλη σημασία»

446994-kommatana.jpg

30-08-2016 20:30

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από τους «Συμμαθητές».

Ωστόσο, στην Θεσσαλονίκη ξεκίνησε ως μοντέλο και στην συνέχει την βλέπαμε στο πλευρό της Ιωάννας Λίλη στην εκπομπή «Όλα καλά».

-Η Θεσσαλονίκη εδώ και χρόνια είναι ένα «φυτώριο» παρουσιαστών και τραγουδιστών. Που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό;

Όπως και δημοσιογράφων αλλά και ηθοποιών. Τώρα το που οφείλεται δεν το γνωρίζω. Παρ’ όλα αυτά το ότι η πόλη μου έχει αναδείξει τόσα λαμπερά ταλέντα είναι κάτι που μου προκαλεί ιδιαίτερη περηφάνια.

-Σε ποιο επαγγελματικό χώρο φαντάζεσαι τον εαυτό σου μέσα στην επόμενη πενταετία;

Πολλές φορές φανταζόμαστε πράγματα τα οποία με τη πάροδο του χρόνου παίρνουν διαφορετική τροπή, όποτε αυτό που μπορώ να πω είναι πως ο χρόνος θα δείξει. Αυτό που ελπίζω και εύχομαι πάντως είναι να εξακολουθώ να συνεργάζομαι με ευχάριστους και δημιουργικούς ανθρώπους.

-Στο Μακεδονία TV ήσουν στην ομάδα της Ιωάννας Λίλη στην εκπομπή «Όλα Καλά». Είναι εύκολο να συνυπάρχουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες δύο ωραίες γυναίκες;

«Δεν νομίζω πως η εμφάνιση έχει και τόσο μεγάλη σημασία όταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά αντίθετα υπάρχει ίδιος στόχος. Με την Ιωάννα και την υπόλοιπη ομάδα πέρασα καταπληκτικά. Ήταν μια πολύ ευχάριστη χρόνια που θα θυμάμαι» εξήγησε στην Αγορά.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...