Χάσαμε τα λόγια μας! Το παραμυθένιο κτήμα της Βίκυς Σταυροπούλου και του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στη Μάνη (ΦΩΤΟ)

xat

27-08-2016 18:30

Μία ξενοδοχειακή μονάδα που θυμίζει παράδεισο έφτιαξαν η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, στην πλαγιά του Ταΰγετου.

«Είχαμε πάρει πριν από αρκετά χρόνια ένα κτήμα στην αρχή της μεσσηνιακής Μάνης, στον Κάμπο, και προχωρήσαμε σε μια επένδυση. Κάνουμε ένα μικρό αγροτοτουριστικό κτήμα. Μπορεί να πηγαίνει κάποιος να ενοικιάσει ένα δωμάτιο, στούντιο – στο σύνολο τους είναι 5 θα έχει την ησυχία του, το μποστάνι του απέξω, να μπορεί να κόψει την ντομάτα του να φάει, ενώ έχει και υπέροχη θέα.»

k1

k2

k3

«Είναι ένα κτήμα όπου έχουμε δώσει μεγάλη προσοχή στο βιολογικό προσανατολισμό του, δεν χρησιμοποιούμε φάρμακα στα φυτά, τα λουλούδια και τα μποστάνια μας, δεν χρησιμοποιούμε χημικά. Μόνο νεράκι, χώμα και τον υπέροχο ήλιο της Μάνης», είπε πριν από καιρό ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σε συνέντευξή του , περιγράφοντας το πολυτελές κτήμα στη Σάντοβα, στον Κάμπο της Μάνης που ανήκει σε εκείνον και στην κολλητή του φίλη Βίκυ Σταυροπούλου.

k4

Οι δυο τους, έχουν γίνει πλέον σαν μία οικογένεια και απολαμβάνουν το πανέμορφο κομμάτι γης, σεβόμενοι παράλληλα τη φύση. Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα αποκαλύπτει μερικά από τα σημεία του διαμαντιού της Μάνης μέσα από δημοσιεύσεις της στο Instagram.

k5

k6

k7

Πολλοί συνάδελφοι και γνωστοί επιλέγουν τη μονάδα των δύο φίλων για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, καθώς προσφέρεται για ξεκούραση και χαλάρωση. Αυτές τις μέρες φιλοξενείται εκεί ο ηθοποιός και χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο, που φροντίζει να ανεβάζει φωτογραφίες από τη Μάνη στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

k8

k9

k10

k11

k12

youweekly

loading...