Άρον άρον στην Αθήνα η Ελένη Μενεγάκη – Η αγωγή-σοκ που τη λαχτάρησε στις διακοπές της

f5ed1f29e395f61b4a5fe343fc3789dc

24-08-2016 21:38

Μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές της Ελένης Μενεγάκη με το Ματέο Παντζόπουλο να εξελίσσονται σε παραμυθένιους ρυθμούς, όμως για την παρουσιάστρια δεν φαίνονται να είναι όλα ρόδινα.

Πριν από λίγες μέρες, η ωραία Ελένη όπως αναφέρει δημοσίευμα του ciao, επέστρεψε εσπευσμένα στην Αθήνα και μάλιστα μόλις για δυο μέρες προκειμένου να επισκεφθεί τον δικηγόρο της. Όπως αναφέρει πάντα το ρεπορτάζ η Ελένη δέχθηκε τηλεφώνημα από το δικηγόρο της το οποίο τη θορύβησε και την έκανε να αποφασίσει να επιστρέψει,προκειμένου να μιλήσει μαζί του από κοντά.

Η συνάντηση όντως έγινε στο Κολωνάκι και η Ελένη φέρεται να ήταν αρκετά προβληματισμένη κατά την επιστροφή της στα Άχλα που την περίμενε η οικογένειά της. Και αυτό γιατί πλησιάζει ο καιρός των επόμενων δικαστηρίων με τον Γιάννη Λάτσιο, όμως υπάρχει χρόνος ακόμη για εξωδικαστική επίλυση των θεμάτων. Κάτι το οποίο δεν έχει σταθεί ακόμη δυνατό  παρά τις πολλές προσπάθεις που έχουν γίνει, όμως η παρουσιάστρια πιθανώς θα το επιχειρήσει ξανά. Η Ελένη δεν θα ήθελε τίποτα περισσότερο από το να λήξει κάπου εδώ αυτή η διαμάχη ώστε να προχωρήσει τη ζωή της. Όπως πάντως αναφέρει το δημοσίευμα του cia, επίκεντρο της διαμάχης δεν είναι μόνο το σπίτι στα Μελίσσια, αλλά και η μηνιαία διατροφή που εκείνος υποχρεούται να καταβάλλει για τα παιδιά του. Μια διατροφή που έχει οριστεί στα 3000 ευρώ το μήνα από το δικαστήριο που έγινε πριν καιρό και υπό διαφορετικές συνθήκες. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά με βασικότερο ότι ο πρώην Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 είναι χωρίς δουλειά και κατά συνέπεια χωρίς εισόδημα. Αυτό αλλάζει τις ισορροπίες…

Πηγή: Youweekly.gr