Γνωστή Ελληνίδα αποκαλύπτει: «Έχασα δουλειά για την επιλογή μου να είμαι με τον Μένιο Φουρθιώτη και έγιναν πολέμιοι μου “φίλοι” χρόνων»

34ereawtgse

21-08-2016 16:50

Είναι στο πλευρό του Μένιου Φουρθιώτη από την πρώτη στιγμή, έχει εκφράσει την αγάπη της για τον παρουσιαστή πολλές φορές, ενώ μιλάει για τον ίδιο με τα καλύτερα λόγια.

Η Αλεξάνδρα Τσόλκα, έχει αφήσει το στίγμα της στην δημοσιογραφία γράφοντας κείμενα για περιοδικά και ασκώντας κριτική σε τηλεοπτικά πρόσωπα. Παράλληλα, έχει υπηρετήσει την τηλεόραση με συμμετοχή σε πολλές εκπομπές, ενώ τις τελευταίες τρεις τηλεοπτικές σεζόν βρίσκεται στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Παραχώρησε συνέντευξη στο tvnea.com και Face2Face και μεταξύ άλλων, ανέφερε πως η επιλογή της να είναι στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Μένιος Φουρθιώτης, σχολιάστηκε αρνητικά, αλλά και την έκανε να χάσει δουλειά. «Για ότι κι αν κάνουμε θα σχολιαστούμε όλοι μας. Και υπάρχει πάντα αντίδραση στην δράση, τόση στη τιβι, όσο και στη φυσική άλλωστε! Δεν ένιωσα φόβο, όχι, γιατί μου το πρότεινε η Ράνια η Ματαφιά, το συζητήσαμε και για μένα είναι εγγύηση η ύπαρξη της οπουδήποτε. Για να το λέει η Ράνια, θα έχει δει, ως Πυθία, στο μέλλον και να που, δικαιώθηκε. Φυσικά και έγινα «μπαούλο» από σχόλια, βρισιές, τρολαρίσματα στο διαδίκτυο. Φυσικά και στέκονταν οι άσπονδοι φίλοι και συνάδελφοι με το ούζι οπλισμένο για το όποιο ολίσθημα της εκπομπής, λεκτικό ή μη, για να μας κατασπαράξουν. Έχασα δουλειά για την επιλογή μου να είμαι με τον Μένιο και έγιναν πολέμιοι μου «φίλοι» χρόνων. Από άλλους δέχθηκα ειρωνεία, χλευασμό και αντιλήφθηκα την αναίτια χαιρεκακία τους. Δυστυχώς για αυτούς, είμαι πολλά χρόνια στη πιάτσα και ξέρω ποιοι σκελετοί στη ντουλάπα όλων, επιβάλλουν ρητορικές ηθικολογίας!», ανέφερε.

Πηγή: peoplegreece.com