Αδικαιολόγητη ταλαιπωρία για τους συνδρομητές της Cosmote

721584-cosmote2.jpg

19-08-2016 10:18

Σε μήνα απίστευτης ταλαιπωρίας εξελίσσεται ο Αύγουστος για τους πελάτες της Cosmote, καθώς τα προβλήματα ειδικά στις συνδέσεις παροχής internet και mobile internet είναι συνεχή.

Στο Newsbomb.gr έχουν φτάσει καταγγελίες από εξοργισμένους πολίτες, οι οποίοι μένουν ξαφνικά χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο. Μάλιστα, οι καταγγελίες δεν αφορούν μόνο σε συμβόλαια που παρέχουν συγκεκριμένο όριο δεδομένων ανά μήνα, αλλά ακόμα και σε πελάτες οι οποίοι πληρώνουν για να έχουν απεριόριστη χρήση internet.

Η Cosmote, με ανακοίνωσή της στην αρχή του μήνα, ζητούσε την κατανόηση των πελατών της για τεχνικά προβλήματα στην πρόσβαση mobile internet στο δίκτυό της. Τα προβλήματα αποκαταστάθηκαν, όπως φαίνεται όμως μόνο προσωρινά.

Τις προηγούμενες ημέρες προβλήματα αντιμετώπισαν και περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, πάλι λόγω τεχνικής βλάβης, με την εταιρεία να ζητά ξανά την κατανόηση των συνδρομητών.

Οι καταγγελίες, όμως, συνεχίζουν να φτάνουν στο Newsbomb.gr και από άλλα μέρη της Ελλάδας. Το ζήτημα είναι πως δεν συνιστά υπεύθυνη εταιρική στάση, να στερούνται τις υπηρεσίες για τις οποίες πληρώνουν όχι ευκαταφρόνητα ποσά οι πελάτες της Cosmote, για τόσο μεγάλο διάστημα. Τα τεχνικά προβλήματα προκύπτουν, όμως η μεγάλη καθυστέρηση στην επιδιόρθωσή τους είναι αδικαιολόγητη και πλήττει τη φερεγγυότητα της εταιρείας.

Την ταλαιπωρία των πολιτών δε, δεν μπορεί να αποκαταστήσει η δωρεάν παροχή δεδομένων σε άλλη χρονική στιγμή από εκείνη που χρειάζονται πρόσβαση στο διαδίκτυο. Ειδικά, μάλιστα, αν πληρώνουν ήδη για απεριόριστη πρόσβαση.

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι υπάρχει ανάγκη να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες και τα δίκτυα της Cosmote, ώστε οι συνδρομητές να μην αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...