Αθηνά Παντελίδη: «Ο γιoς μου δεν γυρνάει πίσω αλλά αυτές θα πληρώσουν»

athinapantelidou-614x378

18-08-2016 14:52

Ο θυμόσοφος λαός μας λέει ότι «Η μάνα του νεκρού έχει το ακαταλόγιστο». Και συμφωνώ. Ωστόσο η συγκεκριμένη μάνα, η μάνα του Παντελή Παντελίδη, δεν ανήκει σε εκείνες τις μάνες που η απώλεια του παιδιού της, την οδηγεί σε αδιέξοδα. Το αντίθετο.

Είναι μια γυναίκα πολύ δυναμική που μετά απο έξι μήνες είναι σε θέση να αποδείξει την αλήθεια. Την αλήθεια για το τί συνέβη εκείνη την ημέρα. «Εμένα ο Παντελής δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω αλλά ορκίζομαι σε ότι έχω ιερό και πάνω απ όλα στην ψυχή τυ παιδιού μου ότι μέχρι να κλείσω τα μάτια μου θα ψάξω να βρώ την αλήθεια. Και όλες αυτές οι κυρίες και οι κύριοι θα πληρώσουν, όπως τους αξίζει» φέρεται να είπε χθές στο καφέ που διατηρεί η οικογένεια στη Νέα Ιωνία μιλώντας σε συγγενείς και φίλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο η ίδια αλλά κυρίως ο δικηγόρος της οικογένειας Μπάμπης Λυκούδης, συλλέγουν πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για την υπόθεση. Και η συλλογή αυτη αναμένεται να μετουσιωθεί σε νομικά επιχειρήματα όταν η υπόθεση φτάσει τελικώς στο ακροατήριο.

Ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι που άλλοι χαλαρώνουν και κάνουν διακοπές, η οικογένεια δεν ησυχάζει. Και δεν πρόκειται να συμβεί αυτό μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Και πιστέψτε με. Δεν είναι οικονομικό το θέμα. Αν ήταν οικονομικό το ζήτημα η οικογένεια δεν θα προέβαινε σε αποδοχή κληρονομιάς του νεκρού παιδιού της, προκειμένου να επωμιστει τα χρέη αλλά και τα δικαιώματά των τραγουδιών του.

Είναι θέμα αλήθειας… Τι συνέβη σε εκείνα τα 35 λεπτά; Τι συνέβη στο πάρκινγκ του αεροδρομίου;

Πηγή: Nassosblog


loading...