Αφού έβγαλε την Βρετανία από την ΕΕ τώρα ο Φάρατζ θέλει γερμανική υπηκοότητα

721191-faratz.jpg

17-08-2016 14:30

Αγωνίστηκε, μεν, για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ενωση, αλλά εθεάθη στην γερμανική πρεσβεία του Λονδίνου να περιμένει στην ουρά για να πάρει διπλή υπηκοότητα ο πρώην επικεφαλής του Κόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου, Νάιτζελ Φάρατζ.

Ο υποστηρικτής του Brexit έγινε για μια ακόμα φορά το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των μέσων κοινωνικών δικτύωσης, γράφει σήμερα η γερμανική εφημερίδα Die Welt. Αιτία; Ο 52χρονος Βρετανός εθεάθη στην ουρά των αιτούντων διπλή υπηκοότητα της γερμανικής πρεσβείας του Λονδίνου.

Έτσι, τουλάχιστον, υποστηρίζει μια νεαρή γυναίκα από την Ολλανδία στη σελίδα της στο facebok. «Είδα τον Νάιτζελ Φάρατζ στην ουρά της γερμανικής πρεσβείας να περιμένει μαζί μου και με άλλους ευρωπαίους πολίτες. Νομίζω ότι κατανόησε τι έκανε και προσπαθεί να αποκτήσει σύντομα διπλή υπηκοότητα», έγραψε.

Ο Φάρατζ, ο οποίος είναι παντρεμένος με Γερμανίδα και έχει δύο κόρες από αυτόν τον γάμο, αντέδρασε ως εξής σήμερα απαντώντας σε σχετική ερώτηση: «Δεν σας αφορά καθόλου», είπε τηλεφωνικά στον ιστότοπο Buzzfeed και τo έκλεισε. Το δικαίωμα μόνιμης παραμονής του στη Γερμανία είναι πάντως εξασφαλισμένο λόγω της Γερμανίδας συζύγου του.

Kατά την Welt, η βρετανική εφημερίδα Ιndependent έχει πληροφορηθεί από το περιβάλλον του Φάραντζ ότι θεωρεί την εικασία αυτή «μεγάλη σαχλαμάρα». Ο Φάραντζ πήγε στην πρεσβεία για κάποια «ιδιωτική του υπόθεση».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...