«Η απόδραση Τσίπρα δεν αποκλείεται»

720296-56464645.jpg

13-08-2016 10:06

Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ασκεί, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Real news» η βουλευτής της ΝΔ, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου εκφράζοντας, ταυτόχρονα την άποψη ότι στις επικείμενες εκλογές η ΝΔ θα επιδιώξει την αυτοδυναμία.

Ερωτώμενη για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, η Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου δηλώνει: «Οι αδιέξοδες πολιτικές του κ. Τσίπρα, η ιδεοληψία και η ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης, η φοροεπιδρομή σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις έχουν οδηγήσει την πραγματική οικονομία σε αδιέξοδο και τους πολίτες σε απόγνωση. Η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο κ. Τσίπρας έχει αποδείξει ότι βάζει πάνω από όλα την προσωπική πολιτική του επιβίωση. Σε αυτές τις συνθήκες λοιπόν, η απόδραση Τσίπρα δεν αποκλείεται».

Αναφορικά με την τυχόν σύμπραξη της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι και το ενδεχόμενο να προστεθούν στις λίστες της ΝΔ και πολιτικά πρόσωπα από άλλους πολιτικούς χώρους, η βουλευτής της ΝΔ λέει: «Η ΝΔ θα επιδιώξει αυτοδυναμία στις εκλογές. Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι όποιες συνεργασίες με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι θα πρέπει να γίνουν μετεκλογικά και στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων. Προσωπικά θεωρώ ότι προβεβλημένα στελέχη από το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δεν θα πρέπει να συμπεριληφθούν στις λίστες της ΝΔ».

Για την ανάγκη διεύρυνσης της ΝΔ προς το κέντρο, η Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου υπογραμμίζει: «Η ΝΔ χρειάζεται με δυνατή και στεντόρια πολιτική φωνή να υπερασπιστεί έμπρακτα τις αρχές και τις αξίες της και να απευθύνει ανοικτό κάλεσμα σε όσους τις ασπάζονται και είναι διατεθειμένοι να της υπηρετήσουν. Την ώρα που το λεγόμενο “ηθικό πλεονέκτημα” της Αριστεράς καταρρέει, η ΝΔ θα πρέπει να αφήσει πίσω της το ενοχικό σύνδρομο της Δεξιάς».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...