Ανατριχίλα! Ζούσε με έναν όγκο στην κοιλιά της – Άναυδοι οι γιατροί (photos)

719724-disg001.jpg

10-08-2016 21:37

Το στομάχι του μωρού ήταν τόσο πρησμένο που δεν μπορούσε να φάει ή να πιει τίποτα, κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι έκρυβε το αγέννητο αδερφάκι του.

Οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι όταν βρήκαν μια μάζα 3,5 κιλών από οστά, σάρκα και μαλλιά μέσα στην κοιλιά του μικρού κοριτσιού. Τελικά το μωρό διαγνώστηκε με μια σπάνια κατάσταση που μόνο 200 παρόμοιες καταστάσεις έχουν αναφερθεί ποτέ παγκοσμίως.

Το «δίδυμο» τρεφόταν από το κοριτσάκι σχηματίζοντας κάτι σαν ομφάλιο λώρο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail.

disg2

Η σοκαριστική ανακάλυψη ήρθε στο φως όταν οι γονείς της Raju και Sumathi υποπτεύθηκαν ότι μπορεί να υπήρχε κάποιος όγκος και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο. Είπαν ότι το 15 μηνών μωρό είχε να κλάψει για εβδομάδες και δεν μπορούσε να φάει ή να πιει τίποτα. Τότε μεταφέρθηκε σε ένα ιδιωτικό κέντρο υγείας στη Νότια Ινδία για να γίνει η διάγνωση.

Αρχικά οι γιατροί πίστεψαν ότι επρόκειτο για μια μεγάλη κύστη ανακαλύπτοντας έκπληκτοι τι πραγματικά συνέβαινε. Στη συνέχεια, προχώρησαν άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για να το αφαιρέσουν με τον παιδοχειρουργό να κάνει λόγο για έναν «όγκο που περιείχε ιστούς και όργανα». Όταν απομάκρυνε τον όγκο διαπίστωσε ότι επρόκειτο για έμβρυο. Η εγχείρηση η οποία κράτησε για δύο ώρες ήταν πολύ περίπλοκη καθώς το ένα νεφρό του κοριτσιού είχε κολλήσει πάνω στον όγκο.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...