Νίκος Αναδιώτης: «Είχα συμφωνήσει κάτι, αλλά λόγω…»

444129-dxg-4.jpg

09-08-2016 23:16

Ο Νίκος Αναδιώτης επιστρέφει στην τηλεόραση με πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ελληνοκυπριακή σειρά του ΑΝΤ1 «Τα πέντε κλειδιά», που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Λένας Μαντά, και ξεκινά να προβάλλεται το φθινόπωρο. Πώς προέκυψε η πρόταση;

 «Με κάλεσαν στο τηλέφωνο και μου είπαν για τον συγκεκριμένο ρόλο. Επικοινώνησε μαζί μου η σκηνοθέτιδα της σειράς Ρέινα Εσκενάζυ. Στη συνέχεια έγινε ένα ραντεβού μαζί και με συντελεστές της παραγωγής αλλά και τη σεναριογράφο, τη Ρένα Ρίγγα. Το κλίμα ήταν πολύ καλό και συμφωνήσαμε» τόνισε στο TV Έθνος.

-Απείχες τελείως την προηγούμενη σεζόν από την τηλεόραση. Δεν είχες κάποια πρόταση;

«Είχα συμφωνήσει κάτι, αλλά λόγω της γενικότερης κατάστασης που επικρατούσε και επικρατεί στην τηλεόραση δεν προχώρησε. Δεν αφορούσε σειρά, αλλά εκπομπή.»

-Μια και το ανέφερες η τελευταία σου παρουσία σε εκπομπή ήταν στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου», με κεντρική παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Θα ήθελες να κάνεις πάλι κάτι αντίστοιχο;

«Δεν είναι το ιδανικό… Ωστόσο, αν η πρόταση ήταν καλή και συμφέρουσα για τα δικά μου δεδομένα, δεν θα έλεγα «όχι». Ποτέ δεν απορρίπτω εκ των προτέρων πράγματα. Αν με ρωτάς αν θα έκανα κάτι όπως την τελευταία φορά, όχι δεν θα το έκανα.»

-Για ποιο λόγο;

«Θέλω να κάνω κάτι καινούργιο και διαφορετικό. Εκ των υστέρων κρίνω πως δεν ήταν επιτυχημένη η παρουσία μου εκεί.»

-Τι θα ήθελες να κάνεις στο κομμάτι της παρουσίασης;

«Οχι κάτι με μεγάλη συμμετοχή σε ζωντανό πρόγραμμα, γιατί δεν έχω την ανάλογη εμπειρία. Νομίζω θα μου ταίριαζε περισσότερο μια μαγνητοσκοπημένη εκπομπή οδοιπορικών, με αρκετά εξωτερικά γυρίσματα που θα είχε έντονα και στοιχεία δράσης.»

-Συζητάς κάτι για τη νέα σεζόν;

«Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις για τη συμμετοχή μου σε μια εκπομπή, αλλά ακόμη δεν μπορούμε να πούμε και κάτι γιατί δεν έχει κλείσει.»

,αναδιώτης,ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ,anadiotis,ANADIOTISΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr