Ανεκδιήγητος ο Κυρίτσης: Στηρίζει ανοικτά τους Σακκά και Σεϊσίδη μέσω Facebook

718687-kyritsis2.jpg

06-08-2016 17:39

Πριν από λίγες ημέρες είχε ζητήσει την «κανονικοποίηση των καταλήψεων» με αφορμή τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν την περασμένη εβδομάδα με τους καταληψίες στη Θεσσαλονίκη. Με μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης επανήλθε… δριμύτερος, αυτή τη φορά δηλώνοντας τη στήριξη του στους συλληφθέντες Κώστα Σακκά και Μάριο Σεϊσίδη.

Ακολουθεί αυτούσια η ανάρτηση του κ. Κυρίτση, η οποία φαίνεται, μάλιστα, πως τις τελευταίες ώρες έχει «εξαφανιστεί» από τον τοίχο του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

kiritsis

Όπως γίνεται αντιληπτό από τα παραπάνω, ο κ. Κυρίτσης δεν φροντίζει πλέον να τηρήσει ούτε καν τα προσχήματα. Το ερώτημα είναι τι θα κάνει από εδώ και πέρα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από τη στιγμή που ο βουλευτής εκθέτει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και μάλιστα ανεπανόρθωτα.

Άλλωστε, πέρα από τις όποιες αναφορές στήριξης των συλληφθέντων, το επίπεδο της διαλεκτικής που χρησιμοποιεί ο κ. Κυρίτσης, λησμονώντας – άγνωστο γιατί – ότι είναι βουλευτής της κυβέρνησης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως επιεικώς απαράδεκτο.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...