Βίτσας: Δεν θα υπάρξει μισθολογική μείωση στους ένστολους


06-08-2016 4:09

Τι είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας κατά τη διάρκεια της σημερινής επίσκεψής του στην 133 σμηναρχία Μάχης, στο Καστέλι Ηρακλείου.

«Δεν θα υπάρξει μισθολογική μείωση», διαβεβαίωσε, εκ νέου, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας.

Ο κ. Βίτσας διευκρίνισε ότι αυτό που συζητείται είναι να αντισταθμιστούν οι μειώσεις που έχουν γίνει με την ενίσχυση της μέριμνας για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, αναφέροντας ως παράδειγμα την αξιοποίηση της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, που στοχεύει στη βελτίωση της ζωής των στελεχών, τόσο σε επίπεδο μονάδας, όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Στον χαιρετισμό του προς το προσωπικό της σμηναρχίας, ο αναπληρωτής υπουργός επανέλαβε ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν πόλο σταθερότητας στην περιοχή και κατέστησε σαφές ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή. Υπογράμμισε, δε, την ευθύνη της Πολιτείας για τη διατήρηση σε υψηλά επίπεδα του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όσον αφορά την Πολεμική Αεροπορία, τόνισε ότι αποτελεί βασική προτεραιότητα η αναβάθμιση και η εκσυγχρονισμός των υπαρχόντων μέσων.

Τον κ. Βίτσα συνόδευαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Ηρακλείου, Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr