Γιαούρτι: Οφέλη και διατροφική αξία

442224-bigstock-plain-greek-yogurt-93865970.jpg

27-07-2016 7:34

Το γιαούρτι παρασκευάζεται από γάλα που πήζει και ζυμώνεται με τη βοήθεια δύο βακτηρίων.

Τα βακτήρια αυτά πρέπει να είναι «ζωντανά» στο γιαούρτι μέχρι την κατανάλωσή του, καθώς στη δράση τους οφείλονται οι ευεργετικές του ιδιότητες.

Το γιαούρτι είναι μια υγιεινή, θρεπτική και ιδιαίτερα εύπεπτη τροφή, ιδανική για όλες τις ηλικίες.

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr



ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...