Γύρισαν πορνό ταινία στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του beach volley! (Φωτο)

f7fbc82af43658d80c498a34fadcafe8

25-07-2016 20:21

Σάλος έχει προκληθεί στη Βραζιλία λίγες ημέρες πριν την έναρξή των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, καθώς στην παραλία Recreio, που βρίσκεται κοντά στις παραλίες Copacabana και Ipanema γύριζαν ταινία πορνό.

Με πρωταγωνιστές την Nicolle Bittencourt και τον Yuri Machado και υπό την σκηνοθετική επίβλεψη του Brad Montana, στο σημείο όπου θα διεξαχθεί το Ολυμπιακό τουρνουά Beach Volley το είχαν ρίξει σε… άλλο σπορ.

Στην παραλία που καθημερινά… σφύζει από ζωή και η οποία απέχει 4 χιλιόμετρα από το Ολυμπιακό Χωριό, η 27χρονη Βραζιλιάνα πορνοστάρ και ο 33χρονος… έβγαζαν τα μάτια τους αλλά και των λουόμενων, οι οποίοι δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και με τα κινητά τους κατέγραψαν τα backstage.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας που είχε αναλάβει και το γύρισμα προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα, λέγοντας πως την ώρατων γυρισμάτων δεν υπήρχε κόσμος κοντά και είχαν πάρει και άδεια από έναν περιπτερά που βρισκόταν κοντά στην τοποθεσία, ενώ σημείωσε πως κανείς δεν παραπονέθηκε από τους λουόμενους. Ωστόσο μετά από καταγγελίες η αστυνομία έχει ξεκινήσει ερευνά για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Από την άλλη η Nicolle Bittencourt, που έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 200 ταινίες πορνό, δείχνει να διασκεδάζει με την δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα, αφού τις έχουν γίνει αμέτρητες προτάσεις για φωτογραφίσεις.

Gallery item 1

loading...