Επίθεση Γαλλία: Selfie με τα θύματά του έστειλε ο μακελάρης και τα τελευταία sms

713829-2016-07-14t232829z_1731500750_lr1ec7e1t77ni_rtrmadp_3_france-crash.jpg

17-07-2016 16:47

Μια φωτογραφία του λίγη ώρα πριν από τη δολοφονική επίθεση στη Νίκαια, είχε στείλει ο μακελάρης στον αδελφό του, σύμφωνα με το Reuters.

«Την τελευταία του μέρα, μου είπε ότι ήταν στη Νίκαια μαζί με τους Ευρωπαίους φίλους του για να γιορτάσει την εθνική επέτειο», είπε ο αδελφός του μακελάρη και πρόσθεσε: «έδειχνε πολύ ευτυχισμένος και ευχαριστημένος, γελούσε πολύ».

Όπως αναφέρεται πάντως στο τηλεγράφημα, το Reuters δεν μπορεί να επιβεβαιώσει πλήρως εάν όντως υπάρχει αυτή η φωτογραφία αφού ο αδελφός του μακελάρη, Jabeur, αρνήθηκε να τη δώσει. 

Σε ένα από αυτά, ο τζιχαντιστής δολοφόνος έγραφε: «Φέρε περισσότερα όπλα. Σε 5′ στον C.». Νωρίτερα, δε, ο Μπουλέλ είχε στείλει το εξής μήνυμα: «Όλα εντάξει. Έχω τον εξοπλισμό».

Το BMF TV, που αποκάλυψε τις πληροφορίες για τα μηνύματα, επισημαίνει ότι οι αρχές δεν έχουν ακόμα προσδιορίσει το ακριβές νόημά τους, αλλά και ότι αγνοούν ποιος κρύβεται πίσω από το αρχικό γράμμα C. Πάντως, απ’ ό,τι φαίνεται, ο δράστης ζητούσε από τους συνεργούς του περισσότερα όπλα για να καταφέρει να σκοτώσει περισσότερα άτομα στην επίθεσή του…
 
Και τα δύο sms εστάλησαν λίγο πριν ο Γαλλοτυνήσιος ξεκινήσει την πορεία θανάτου που έσπειρε το θάνατο στη Νίκαια και ήταν αποθηκευμένα στο κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στο φορτηγό του, μαζί με την άδεια οδήγησης του δράστη και την κάρτα ανάληψης μετρητών του. Ένα από αυτά εστάλη μάλιστα στις 22.27 (τοπική ώρα) το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, σε έναν άνδρα ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί κατά τη διάρκεια των ερευνών που ακολούθησαν το μακελειό
 
Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

 

 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...