ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ: Η πρώτη ελληνική εφαρμογή για προγράμματα απεξάρτησης για κινητά

344936-6daad7315202c9b77a6cbf393342746b_l.jpg

29-06-2016 15:11

Μέλη του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ που παρακολουθούν τη φάση της Κοινωνικής Επανένταξης δημιούργησαν και παρουσιάζουν την πρώτη ελληνική εφαρμογή σχετική με προγράμματα απεξάρτησης για κινητά τηλέφωνα, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών (26/6).

Μάλιστα, κατέκτησαν την πρώτη θέση στην ΕΦΑΡΜΟΓΙΑΔΑ #5.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στον ιστότοπο του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, τα μέλη του Βραδινού Προγράμματος δημιούργησαν μια ομάδα ενημέρωσης με σκοπό την πληροφόρηση για το πως μπορεί κάποιος χρήστης και το περιβάλλον του να βοηθηθεί, για το πού μπορεί να απευθυνθεί, καθώς και για όλες τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του προγράμματος.

«Μέσα από την δική μας προσπάθεια και τον δικό μας αγώνα νιώσαμε την ανάγκη να ανταποδώσουμε τη βοήθεια και την φροντίδα που πήραμε και μέσα από εμάς να ακουστεί ότι υπάρχει λύση στο πρόβλημα της εξάρτησης» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που δημιούργησαν δίνει την δυνατότητα σε όποιον την έχει εγκαταστήσει, με ένα πάτημα στο πεδίο «Καλέστε τώρα», να συνδέεται άμεσα με το κέντρο ενημέρωσης και συμβουλευτικής του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ.

Η εφαρμογή, εκτός από αυτό, δίνει πληροφορίες για τη λειτουργία του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, τους τρόπους προσέγγισης, ενημερώνει για τα τελευταία νέα του, έχει απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις και απορίες, περιέχει μαρτυρίες ανθρώπων που παρακολούθησαν το Πρόγραμμα και είναι συνδεδεμένη με τα προφίλ του KΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ στο Facebook και στο Twitter.

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου στο πλαίσιο της efarmogiada #5 (διαγωνισμός για web developers και applications), έπειτα από ψηφοφορία του κοινού, η εφαρμογή του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ έλαβε την πρώτη θέση.

Η εφαρμογή τρέχει σε λειτουργικό android και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν εδώ.ΠΗΓΗ : Onmed.gr