Το 1ο διαδραστικό σεμινάριο για την κολπική μαρμαρυγή

ImageHandler (1)

01-07-2016 21:30

Περισσότερα από 1.000 άτομα βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής για να ενημερωθούν  για τις πιο προηγμένες μεθόδους θεραπείας της νόσου 

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το 1ο διαδραστικό σεμινάριο για την κολπική μαρμαρυγή, που εμπνεύστηκε και οργάνωσε  ο καθηγητής Καρδιολογίας κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, την περασμένη Κυριακή  στο Μέγαρο Μουσικής. Περισσότερα από 1.000 άτομα βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής για να ενημερωθούν  για τις πιο προηγμένες μεθόδους θεραπείας της νόσου.

Μέσα από  βίντεο ασθενείς και μη, είχαν την ευκαιρία να μάθουν με απλό και κατανοητό τρόπο από τους ειδικούς πως εντοπίζεται η ασθένεια και με ποιο τρόπο χτίζεται η υγεία της καρδιάς.

Την εκδήλωση προλόγισε ο καθηγητής Καρδιολογίας Κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης και μίλησαν οι καρδιολόγοι κκ Σπύρος Δευτεραίος, Ελευθέριος Καλλέργης, Δημήτρης Τσιαχρής, Γιώργος Γιαννόπουλος, Χάρης Κοσσυβάκης και Κώστας Λέτσας.

Η επιστημονική εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του δήμου Αμαρουσίου. Ο δήμαρχος και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), κ. Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που συνεισέφεραν φάρμακα για τις ανάγκες του ιατρείου κοινωνικής αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του «Ολοι μαζί μπορούμε».

 


loading...