Λύγισε ο Γιώργος Λιάγκας στο φινάλε του “Πρωινό”! Η Φαίη Σκορδά απάντησε για τα δημοσιεύματα…!

finaleproino_602_355

26-06-2016 20:05

«Κάποιες σχέσεις είναι ιερές… Σε προσωπικό επίπεδο συνέβησαν πάρα πολλά άσχημα…»

Φινάλε για το “Πρωινό” το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες τους ολοκλήρωσαν την έκτη σεζόν της εκπομπής, μια χρονιά που το τελικό σκορ δεν είχε εκπλήξεις. Το “Πρωινό” και φέτος τερμάτισε πρώτο στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen και συνεχίζει να κρατά το στέμμα της πρωινής ζώνης.

 

Λίγο πριν πέσει μουσικά η αυλαία για την εκπομπή, ο Γιώργος και η Φαίη θέλησαν να πουν δύο λόγια. Η Φαίη Σκορδά άδραξε την ευκαιρία να διαψεύσει κάποια δημοσιεύματα που θέλουν τη σχέση και συνεργασία του Γιώργου Λιάγκας και της Ελεάννας Τρυφίδου να κρέμεται από μία κλωστή. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε τα εξής:

«Αυτήν εδώ την εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια τη χαρακτηρίζει ότι είμαστε σαν οικογένεια. Με τους περισσότερους συνεργαζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Υπάρχει ένας κεντρικός πυρήνας, προστίθενται κάποια άτομα στην παρέα μας κι έτσι πορευόμαστε με κοινούς στόχους. Ένας πολύ κεντρικός πυρήνας είναι ο Γιώργος με την Ελεάννα Τρυφίδου. Είναι πάρα πολλά χρόνια συνεργάτες, για μια εικοσαετία. Ο πιο στενός του συνεργάτης στη δουλειά αυτή. Πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή της Ελεάννας. Κι επειδή κάτι διάβασα, κάποιες σχέσεις είναι ιερές… η σχέση της οικογένειας και της φιλίας. Δεν χρειάζεται να γράφουμε πράγματα που δεν ισχύουν. Οφείλω να το πω γιατί αυτή είναι η αλήθεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


loading...