Το World Party πάει… Κένυα

436652-h-.jpg

22-06-2016 8:00

Συναρπαστικά ταξίδια. Έντονες συγκινήσεις. Ριψοκίνδυνες εμπειρίες. Μοναδικές στιγμές. Αμέτρητες προκλήσεις. Αυτό είναι το «World Party».

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στις 21:50, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης επιστρέφουν στην Αφρική, με προορισμό, αυτή τη φορά, την Κένυα!

Το ταξίδι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Σάκη, γιατί εκεί συναντά τον αδερφό του, που -ως γυναικολόγος- βρίσκεται την ίδια περίοδο στη χώρα, για να δει από κοντά το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Αφού γνωρίσουν την αποστολή των γιατρών, ο Σάκης και ο Γιώργος τους συνοδεύουν στη συνοικία της Κιμπέρα, μιας από τις πιο φτωχές περιοχές του Ναϊρόμπι, όπου λειτουργεί το μοναδικό δημόσιο νοσοκομείο της περιοχής. Εκεί βλέπουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες περιθάλπτονται οι ντόπιοι, ενώ ταυτόχρονα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με φορείς του ιού HIV.

Στη συνέχεια, έρχονται αντιμέτωποι με ελέφαντες, ταΐζουν καμηλοπαρδάλεις και, με τη βοήθεια ενός ντόπιου φίλου τους, ξεκινούν για μία πόλη που βρίσκεται στα 2.400 μέτρα υψόμετρο. Το Ιτέν, λοιπόν, αποτελεί τόπο καταγωγής όλων των επιτυχημένων δρομέων μεγάλων αποστάσεων και ο Σάκης με τον Γιώργο προσπαθούν να καταλάβουν πώς εξηγείται αυτό, αλλά και για ποιον λόγο οι καλύτεροι αθλητές του κόσμου στο τρέξιμο, ταξιδεύουν μέχρι την μικρή πόλη για να προπονηθούν. Όλα αυτά φυσικά, αφού πρώτα κάνουν ένα τεράστιο road trip, όπου η παρέα δοκιμάζεται ακόμη μια φορά από τις κακουχίες και την ταλαιπωρία, χαρίζοντάς μας άφθονες στιγμές γέλιου!ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr