Βάνα Ραμπότα: «Όταν ένα έργο επαναπροβάλλεται, εκτίθεσαι συνέχεια»

436629-0050a36e92d79c554b70020362a78518.jpg

20-06-2016 18:15

Για τους ρόλους που έως τώρα επέλεγε και αν ήταν επιλογή της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Βάνα Ραμπότα.

«Τόσα χρόνια έκανα έργα ρεπερτορίου, δραματικά, κωμωδία στο εμπορικό θέατρο έχω δουλέψει μόνο σε 3 έργα. Μόνο 3 έργα έχω κάνει κωμωδία. Έκανα Σαίξπηρ, Μολιέρο, Ξενόπουλο… Αγαπώ αυτό το ρεπερτόριο, θέλω να το κάνω, αλλά μη σνομπάρουμε την κωμωδία, γιατί είναι δύσκολη. Εύκολη να τη βλέπεις, εύπεπτη, αλλά δύσκολη για να γίνει, θεωρούμε ότι το δραματικό έργο είναι πιο δύσκολο, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι»

Ήταν επιλογή της οι ρόλοι ρεπερτορίου; «Ναι, ήταν επιλογή μου και θέλω να ξανακάνω στροφή, να κάνω ρεπερτόριο. Βαριέμαι να ξανακάνω το ίδιο είδος συνέχεια, όχι γιατί μου αρέσει λιγότερο ή περισσότερο. Αγαπώ το ρεπερτόριο, γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω focus, να είμαι συγκεντρωμένη, κι αυτή τη στιγμή στη ζωή μου το έχω ανάγκη αυτό, θέλω να είμαι πιο κλειστή», λέει στο Λοιπόν και καταλήγει:

«Η τηλεόραση σε βάζει σε μια κατάσταση πολύ μεγάλης έκθεσης και σε πράγματα που δεν θέλεις. Όταν ένα έργο επαναπροβάλλεται, εκτίθεσαι συνέχεια, χωρίς να κάνεις κάτι καινούργιο. Στο θέατρο είναι διαφορετικά, θέλω να κάνω δραματικά έργα, είναι σαν να συγκεντρώνω ξανά τις δυνάμεις μου».ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...