Φαίδρα: Δείτε την κούκλα κόρη της Βάνα Μπάρμπα στην πασαρέλα

080215171802_2158

18-06-2016 17:10

Ποια τα νέα βήματα της κόρης της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρας; Είναι ψηλή, μελαχρινή, με μελαγχολικά μάτια και για χάρη της Κρίστη Κρανά, η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα ανέβηκε στην πασαρέλα και έκλεψε την παράσταση.

Η 15χρονη κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα με τον σχεδιαστή Δημήτρη ΣτρέπκοΗ Φαίδρα-Θεοδώρα, κόρη του απόλυτου sex symbol, της Βάνας Μπάρμπα (την απέκτησε με τον Αναστάση Μαρασλή), περπάτησε με «αέρα» και χάρη επαγγελματία μοντέλου, φορώντας δημιουργίες του Δημήτρη Στρέπκου (Celebrity Skin) και όχι μόνο. Από τις πρώτες θέσεις, η συγκινημένη μαμά της Φαίδρας την παρακολουθούσε να μεταμορφώνεται κάθε φορά αλλάζοντας στιλ.

Η Φαίδρα, με τη σύμφωνη γνώμη της Βάνας Μπάρμπα, πήρε μέρος στο fashion show του Christi Models Agency, κρατώντας μάλιστα χαμηλούς τόνους. Ο Στρέπκος, ωστόσο, «αποκάλυψε» την παρουσία της μέσω Instagram! Βέβαια, προτεραιότητα τόσο της Φαίδρας-Θεοδώρας όσο και της Βάνας Μπάρμπα είναι οι σπουδές. Στην επίδειξη, η 15χρονη καλλονή φόρεσε δημιουργίες και άλλων σχεδιαστών, μεταξύ των οποίων οι Miltos και Chris & Tonia.

Δείτε την πανέμορφη κόρη της Βάνας Μπάρμπα ΕΔΩ

 

 


loading...