Αποκάλυψη: «Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο δεν έχουν χωρίσει!»

436411-capture.jpg

16-06-2016 11:33

Παίρνουν διαζύγιο η Αθηνά Ωνάση Roussel και ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο;

Χθες, ο δικηγόρος της οικογένειας και στενός φίλος του ζευγαριού, Γιώργος Λένος, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε ότι δεν έχουν χωρίσει.

«Τελευταία φορά που συνομίλησα με τον Αλβάρο ήταν πριν πέντε μήνες. Δεν έδειχνε κάποια ανησυχία ή αγωνία. Αυτά τα διάφορα που λέγονται πρέπει να είναι το τελευταίο διάστημα. Ο κουμπάρος τους, Κώστας Κοτρωνάκης μου είπε ότι δεν θέλουν καμία επικοινωνία με κανέναν. Δεν είναι τυχαίο που έχουν κλείσει και τα τηλέφωνά τους. Πράγματι υπάρχει μια κρίση στο ζευγάρι! Κατά τον Κώστα και κατά την γνώμη μου θα ξεπεραστεί. Δεν έχουν χωρίσει! Δεν πήγαν για διαζύγιο!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τι απάντησε όμως σε όλους όσους χαρακτηρίζουν τον Ντόντα «προικοθήρα»; «Ξέρω πολύ καλά τονΑλβάρο. Οι φήμες προτρέχουν! Ο Αλβάρο κατάγεται από μια πλούσια οικογένεια. Όταν γνώρισε την Αθηνά, είχε και ο ίδιος πανάκριβα άλογα. Είναι πολύ πλούσιος ο ίδιος. Δεν έχει καμία οικονομική ανάγκη! ΤηνΑθηνά, σας διαβεβαιώνω, την λάτρευε! Και η Αθηνά το ίδιο! Είναι εξαιρετικό παιδί, το τονίζω αυτό! Είναι κοινωνικός, είναι ευγενής, μιλάει εύκολα. Η Αθηνά αντιθέτως, είναι λίγο ιδιόρρυθμη και δεν είναι καθόλου κοινωνική. Δεν θέλει να έχει κοινωνικές σχέσεις… Την περιουσία της την διαχειρίζεται αποκλειστικά μόνη της! Δεν επιτρέπει στον Αλβάρο καμία υπεισέλευση. Μέχρι και στο σούπερ μάρκετ πηγαίνει μόνη της με την κόρη του Αλβάρο την οποία υπεραγαπάει. Ζει κατά ένα μέρος για αυτό το παιδί. Ίσως είναι αυτός και ένας λόγος που δεν θέλει η ίδια να κάνει παιδί!».ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...