Θεσσαλονίκη: Ρομά συνελήθησαν με περισσότερα από 13 κιλά ηρωίνης (pics)

704683-2.jpg

13-06-2016 18:50

Πάνω από 13 κιλά ηρωίνη σκόπευαν να διοχετεύσουν σε πιάτσες τοξικομανών, κυρίως της Θεσσαλονίκης, τέσσερις Ρομά που συνελήφθησαν, ύστερα από αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (12/6/2016) κοντά στα διόδια των Μαλγάρων.

Πρόκειται για δύο άνδρες, 38 και 31 ετών, και δύο γυναίκες, 31 και 26 ετών, οι οποίες είναι αδελφές. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία οδηγούνται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, κατάσχεσαν συνολικά 26 μικροδέματα με 13,5 κιλά ηρωίνη και άλλα δύο δέματα με 114 γραμ. κοκαϊνης. Όπως ανέφερε ο διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ταξίαρχος Νίκος Ζησιμόπουλος, τα ναρκωτικά ήταν επιμελώς κρυμμένα σε ταπετσαρία πόρτας Ι.Χ. αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες. Η αστυνομία είχε εδώ και καιρό πληροφορίες για τη δράση τους, και τους παρακολουθούσε. Φαίνεται δε, ότι οι δράστες είχαν προμηθευτεί τις κατασχεθείσες ποσότητες από την Αθήνα, όπου προηγουμένως είχαν μεταβεί.

Από τις αστυνομικές αρχές ερευνάται εάν πίσω από τις παραπάνω συλλήψεις κρύβεται οργανωμένο κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών, το οποίο εισάγει μεγάλες ποσότητες από γειτονικές χώρες, με σκοπό τη διακίνησή τους στην ελληνική επικράτεια.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...