Παναγιώτης Μαυρίκος: Αυτή την ώρα η κηδεία του εκδότη (photos)

704607-kideia-mavrikou.jpg

13-06-2016 14:12

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Πειραιά, τελείται το μεσημέρι της Δευτέρας (13/06) η νεκρώσιμη ακολουθία για τον Παναγιώτη Μαυρίκο.

Η ταφή του εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη» θα γίνει στο κοιμητήριο Σχιστού.

Στον Ιερό Ναό έχουν ήδη προσέλθει η μητέρα και η σύζυγος του Παναγιώτη Μαυρίκου, συγγενείς και φίλοι καθώς και ο δικηγόρος του εκδότη, Αλέξης Κούγιας.

Εν τω μεταξύ, μετά από περίπου δυόμιση ώρες αυτοψίας, οι εμπειρογνώμονες έχουν στα χέρια τους νέα στοιχεία, με τα οποία θα προσπαθήσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι, του θανάτου του Παναγιώτη Μαυρίκου.

Το καμένο πολυτελές αυτοκίνητο «κρύβει» μυστικά και αυτά προσπαθούν να «ξεκλειδώσουν» οι ειδικοί και να δώσουν μια απάντηση για το πώς και το γιατί κάηκε ζωντανός ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη».

Ο ειδικός εξεταστής σε θέματα ιχνών εργαλείων, Γιώργος Ραφτογιάννης και ο πρώην υποστράτηγος πυροσβεστικού σώματος, νομικός σύμβουλος Πυρασφαλείας και πολιτικής προστασίας, Νίκος Διαμαντής εξέτασαν εξονυχιστικά τη Porsche Cayenne.

Παράλληλα αναλύονται τα νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα και όλα αυτά μαζί φέρεται – σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso”, να ενισχύουν τις υποψίες για εγκληματική ενέργεια.

«Το στοιχείο που ενισχύει αυτό το σενάριο είναι το γεγονός ότι η φωτιά φαίνεται να τύλιξε πρώτα τη θέση του οδηγού.

Σύμφωνα με τον κ. Ραυτογιάννη, σε βίντεο διακρίνεται ξεκάθαρα “μια γυμνή κάθετη φλόγα στην καμπίνα του οχήματος, στις μπροστινές θέσεις, προτού υπάρξει φωτιά στο εμπρόσθιο μέρος ή αλλού“.

Σε ότι αφορά το σενάριο της δολιοφθοράς, ο κ. Ραυτογιάννης διευκρίνισε ότι ο εμπρηστικός μηχανισμός μπορεί να είναι και μη ανιχνεύσιμος, όμως η δολιοφθορά (όπως για παράδειγμα, η επέμβαση σε σωληνάκια τροφοδοσίας) μπορεί να διαπιστωθεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ 

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει ότι «οι Αρχές έχουν στην κατοχή τους νέο φωτογραφικό υλικό, το οποίο δείχνει εξαρτήματα και τμήματα της Porsche Cayenne να πέφτουν φλεγόμενα στο έδαφος, ακριβώς κάτω από την καμπίνα… Οι αστυνομικοί επιχειρούν να διαπιστώσουν αν είναι δυνατή η διαρροή σε σημείο κάτω από την καμπίνα δίχως ανθρώπινη παρέμβαση».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...