Παναγιώτης Μαυρίκος: Συνεχίζεται το θρίλερ με το θάνατο του εκδότη

704041-mavrikos2-800x460.jpg

11-06-2016 7:01

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει να ρίξουν φως στην αιτία που προκάλεσε τον φρικτό θάνατο του εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη» Παναγιώτη Μαυρίκου, δεν έχουν βρει μέχρι στιγμής κάποιο στοιχείο που να δείχνει δολιοφθορά.

Όπως λένε, από την εξέταση του τζιπ στα εγκληματολογικά εργαστήρια, αλλά και από την αυτοψία που έκαναν στο σημείο του δυστυχήματος στην Αττική οδό, δεν προέκυψε ότι κάποιος τοποθέτησε εκρηκτικό ή εμπρηστικό μηχανισμό για να βγάλει από τη μέση τον εκδότη, που ήταν κατηγορούμενος για συμμετοχή σε κύκλωμα εκβιαστών. Αυτό σημαίνει ότι ενισχύεται το ενδεχόμενο η φονική πυρκαγιά να προκλήθηκε από μηχανική βλάβη, εκτός βέβαια και αν ο δολοφόνος ήταν «επαγγελματίας» και φρόντισε να κρύψει καλά τα ίχνη της δολιοφθοράς, έτσι ώστε να φανεί σαν δυστύχημα…

mavrikos

Ο δικηγόρος πάντως της οικογένειας του εκδότη, δήλωσε ότι το θύμα δεν του είχε αναφέρει ότι κάποιος τον απειλεί και γι’ αυτό δεν είχε ζητήσει αστυνομική προστασία. Οι αστυνομικοί πάντως θα ζητήσουν την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του εκδότη, προκειμένου να διαπιστώσουν αν είχε έρθει σε τηλεφωνική επαφή το τελευταίο χρονικό διάστημα με κάποιον που θα μπορούσε να τον έχει απειλήσει.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό του δυστυχήματοςΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...