Νέα στοιχεία για την ενέδρα θανάτου στα Εξάρχεια

703173-image.jpg

08-06-2016 8:04

Ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών, ένα ακόμη πιστόλι με βουλωμένη την κάννη, ένα μαχαίρι με μεγάλη λάμα, τύπου χαντζάρας καθώς επίσης πολλές σημειώσεις στα αραβικά και πολλές κάρτες sim για κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν στο σπίτι του 36 χρόνου Αιγύπτιου, που εκτέλεσαν άγνωστοι χθες το πρωί στα Εξάρχεια.

Οι αστυνομικοί είχαν βρει πάνω του ένα κλειδί με ένα αυτοκόλλητο στο οποίο έγραφε «Ερεσού». Οι αρχές πόρτα- πόρτα έψαξαν την οδό και κατάφεραν να εντοπίσουν το σπίτι.

Την ίδια ώρα τα δυο κινητά τηλέφωνα του θύματος εξετάζονται στην ασφάλεια, καθώς όλες οι εγγραφές και οι επαφές είναι στα αραβικά.

Ένα σημείο επίσης που στέκονται οι αρχές, είναι και το γεγονός ότι δίπλα στο θύμα, εκτός από τις βολίδες από Τοκάρεφ βρέθηκε και ένα ολόκληρο και άθικτο φυσίγγιο. Δεν αποκλείεται να το άφησαν οι εκτελεστές στο σημείο για συμβολικούς λόγους, καθώς οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να έπαθε εμπλοκή το όπλο.

Με την υπόθεση ασχολείται το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφαλείας όμως παρακολουθεί την υπόθεση και συμμετέχει στις έρευνες και η κρατική Ασφάλεια.

Όπως έλεγαν στο CNN Greece υψηλόβαθμοι αξιωματικοί , «το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα ομάδες νεαρών στα Εξάρχεια είχαν κηρύξει τον πόλεμο στη μαφία των ναρκωτικών, είναι μια διάσταση που πρέπει να την πάρουμε σοβαρά, πολύ σοβαρά υπόψιν μας».

Πηγή: http://www.cnn.gr/


loading...